Europa League: Αϊντχόφεν - Παναθηναϊκός 1- 1 τελικό

Ζωντανός ο Παναθηναϊκός με καλή εμφάνιση μετά από καιρό.

86' Γκολ 1-1 Ο ΚΑρέλης σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα!

Ο Πέτριτς πιάνει κεφαλιά από σέντρα του Νάνο, αποκρούει προσωρινά ο Παρβέερ, ο Πέτριτς με κεφαλιά πάσα δίνει στον Καρέλη που σκοράρει.

43' Γκολ 1-0 Ο Ντεπάι φεύγει στην πλάτη του Τριανταφυλλόπουλου και παίρνει τη μπάλα από τον Μάχερ, αποφεύγει τον Στιλ και σκοράρει.

Πρώτη φορά βγήκε με πολλούς παίκτες μπροστά από τη μπάλα ο Παναθηναϊκός και μόλις έχασε την κατοχή βρέθηκε εκτεθειμένος πίσω από τους αργούς αμυντικούς του και τους ταχύτατους Ολλανδούς.

Ο Παναθηναϊκός απόψε παίζει το τελευταίο του χαρτί για να συνεχίσει να έχει ελπίδες πρόκρισης στο Europa League. Αντίπαλος του η Αϊντχόφεν στο «Philips Stadion».

Η 11άδα του Παναθηναϊκού: Στιλ, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Μπούι, Δώνης, Πράνιτς, Ζέκα, Ντίνας, Κλωναρίδης.

Η 11άδα της Αϊντχόφεν: Πασβέερ, Ρέκικ, Μπρούμα, Μπρένετ, Βίλεμς, Χέντριξ, Μάχερ, Γκουαρδάδο, Ντεπάι, Νάρσινγκ, Ντε Γιονγκ.

4-3-3 η Αϊντχόφεν, πιθανώς 4-3-2-1 ο Παναθηναϊκός.

Στον πάγκο του Παναθηναϊκού θα καθίσουν οι Κοτσόλης, Χουχούμης, Μπούρμπος, Ατζαγκούν, Λαγός, Καρέλης, Πέτριτς.

Στον πάγκο της Αϊντχόφεν θα καθίσουν οι Ζόετ, Αρίας, Ίσιματ - Μιρίν, Βλόετ, Ριτζμάγιερ, Γιοζεφζουν, Λοκάντια.

Διαιτητής ο Τσέχος Ζέλινκα.

Περίπου 2.000 οπαδούς θα έχει στο πλευρό του ο Παναθηναϊκός. Οι περισσότεροι έχουν πάρει θέση εδώ και ώρα στις εξέδρες του γηπέδου.

Από τις απο Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει με 2 ήττες τον όμιλο του Europa League και για να μείνει ζωντανός στη διεκδίκηση της πρόκρισης χρειάζεται θετικό αποτέλεσμα στην Ολλανδία.

Πολύ κρίσιμο ματς δίνει ο Παναθηναϊκός στην Ολλανδία. Οι δύο ήττες από Ντιναμό Μόσχας και Εστορίλ έχουν κάνει δύσκολο το έργο των παικτών του Γιάννη Αναστασίου και οι "πράσινοι" καλούνται να πάρουν θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Αϊντχόφεν για να ξαναμπούν στο κυνήγι της πρόκρισης.

Ο αγώνας είναι σημαντικός και για έναν ακόμη λόγο, αφού είναι ο τελευταίος πριν το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό και ο Παναθηναϊκός θέλει να πάει με την ιδανική ψυχολογία στο Γ. Καραϊσκάκης.


Το ματς θα ξεκινήσει στις 22.05
Το πρόγραμμα του 5ου ομίλου

22.05 Αϊντχόφεν - Παναθηναϊκός
22.05 Εστορίλ - Ντιναμό Μόσχας

Η βαθμολογία μετά από 2 αγώνες

1. Ντιναμό Μόσχας 6
2. Εστορίλ 3
3. Αίντχόφεν 3
4. Παναθηναϊκός 0φάσεις του Αναστασίου για την 11άδα μεγαλύτερη έκπληξη φαίνεται αυτή της συμμετοχής του Κλωναρίδη αντί του Καρέλη.

 

παρακολουθείστε εδώ live όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα