Ο Ολυμπιακός "γονάτισε" τη Γιουβέντους, 1 - 0

Ήθελε τη νίκη έστω και με μισό γκολ και το πέτυχε. Ο Ολυμπιακός τα κατάφερε και επικράτησε σε μια σπουδαία αναμέτρηση στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στην πρωταθλήτρια Ιταλίας Γιουβέντους (1-0), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Έτσι, οι ερυθρόλευκοι έβαλαν για τα καλά πλώρη για τους «16» της διοργάνωσης κατακτώντας το δεύτερο «τρίποντο» μετά από τρεις αγωνιστικές στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο Ολυμπιακός είναι πλέον πρώτος στον όμιλο με 6 βαθμούς, ισόβαθμος με την Ατλέτικο Μαδρίτης, την οποία έχει νικήσει στην πρεμιέρα στο Γ. Καραϊσκάκης. Η Γιουβέντους ακολουθεί με 3 βαθμούς και τέταρτη είναι η Μάλμε πάλι με 3 πόντους.

Έτσι νίκησε τη Γιουβέντους

Μετά την Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν η σειρά της Γιουβέντους να υποταχθεί στη δύναμη του Γ. Καραϊσκάκης. Εξαιρερικό κοουτσάρισμα και στήσιμο της ομάδας από τον Μίτσελ, ένας τρομερός Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, ο Κασάμι να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και ο κόσμος του Ολυμπιακού να πανηγυρίζει στο σφύριγμα της λήξης για μια ακόμα επιτυχία του πρωταθλητή Ελλάδας.






Οι επόμενες αγωνιστικές:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα