Παρέμεινε στην κορυφή ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έδειξε μέταλλο πρωτοπόρου κόντρα στον Ατρόμητο και παρά το γεγονός ότι έμεινε με παίκτη λιγότερο διαφύλαξε το πολύτιμο 2-1 και πανηγύρισε την 5η νίκη στο πρωτάθλημα και την επιστροφή του στην κορυφή της βαθμολογίας. Κάτσε και Ρατς οι σκόρερ της ομάδας του Άγγελου Αναστασιάδη, μείωσε με Ναπολεόνι ο Ατρόμητος . Με παίκτη λιγότερο από το 76' ο "Δικέφαλος" λόγω της αποβολής του Μιγκέλ Βίτορ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

1ο ημίχρονο: Σαν να μην πέρασε μια μέρα από το τελευταίο ματς πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ έδειξε πως όχι μόνο δεν επηρεάστηκε από τη διακοπή αλλά επανεκκίνησε ακριβώς από εκεί που είχε σταματήσει. Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη έδειξε απέναντι στον στημένο με αμυντικό προσανατολισμό Ατρόμητο εξαιρετικό πρόσωπο τακτικά, με την… γνωστή ανάπτυξη από τις πτέρυγες με Ρατς και Περέιρα και χωρίς καθαρόαιμο επιθετικό.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν από νωρίς στην ομάδα του Σα Πίντο τη διάθεσή τους να πάρουν αυτοί τα ηνία της αναμέτρησης και η υπεροχή του “Δικεφάλου του Βορρά” ήταν εμφανής καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους. Αυτό αποδεικνύεται και από την κατοχή της μπάλας, η οποία έφτασε σε ποσοστό ακόμα και 70%.

Ο ΠΑΟΚ απείλησε για πρώτη φορά στο 16’ με το σουτ από τον Ρατς, το οποίο εξουδετέρωσε στη γωνία του ο Τσενάμο . Εννιά λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων αντέδρασε και πάλι θετικά στο δυνατό σουτ του Σαλπιγγίδη εκτός περιοχής κάτι όμως που δεν μπόρεσε να κάνει και στη φάση του 27’.

Ο Κάτσε έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, ο Τσενάμο έδειξαν να ελέγχει τη φάση αλλά η μπάλα πέρασε μέσα από τα χέρια του και κατέληξε στα δίκτυα της εστίας του για το 1-0 των “ασπρόμαυρων”.

περισσότερα στο pamesports.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα