Μάλμε - Ολυμπιακός 2- 0 τελικό

Τέλος αγώνα. Ο Ολυμπιακός μένει στους 3 βαθμούς, γνωρίζοντας  ήττα 2-0 από την Μάλμε.

2-0 από τον Ρόζενμπεργκ!

Νέα ασυνεννοησία στην άμυνα του Ολυμπιακού, ο Αμπιντάλ αυτή τη φορά δεν έδιωξε, ο Σιμπισκι έδωσε στον Ρόζενμπεργκ, ο οποίος στέλνει την μπάλα στα δίχτυα σε κενή εστία.

Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στη Μάλμε, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Σαν να μην έφτανε αυτό βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 42 από το γκολ που πέτυχε ο Ρόζενμπεργκ μετά την ασυνεννοησία του Μποτία με τον Ρομπέρτο.

Χωρίς καθυστερήσεις τελειώνει το πρώτο ημίχρονο ο διαιτητής. Ο Ολυμπιακός από το πουθενά βρίσκεται πίσω στο σκορ.

Σκοράρει η Μάλμε! 1-0
Ασυνεννοησία στην άμυνα με Μποτία και Ρομπέρτο (το λάθος είναι του Μποτία που δεν καθάρισε τη φάση) ο Ρόζενμπεργκ με διπλή προσπάθεια σκοράρει σε κενή εστία. Πιο φθηνό γκολ δεν γινόταν να δεχθεί ο Ολυμπιακός.

Στη Σουηδία βρίσκεται ο Ολυμπιακός που δοκιμάζεται κόντρα στη Μάλμε με κίνητρο να αποσπάσει το 6ο διπλό στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ζωντανή μετάδοση από τον Realfm 97,8 και το www.pamesports.gr.

Δείτε το live του αγώνα από το pamesports.gr

Οι προηγούμενες ήταν στη Βρέμη επί της Βέρντερ με 3-1, στη Ρώμη επί της Λάτσιο με 2-1, στη Γαλλία επί της Μαρσέιγ με 1-0 και της Μονπελιέ με 2-1 και στις Βρυξέλλες με το 3-0 κόντρα στην Άντερλεχτ.

 

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Αμπιντάλ, Μποτία, Μαζουάκου, Μιλιβόγιεβιτς, Μανιάτης, Εντινγκά, Κασάμι, Αφελάι, Μήτρογλου.


Έκπληξη από τον Μιτσελ, ο οποίος αρχίζει στο βασικό σχήμα τον Εντινγκά. Λογικά ο Ντομίνγκες θα βοηθήσει από τον πάγκο κάποια στιγμή. Με αυτή την κίνηση θέλει να δυναμώσει το κέντρο και στοχεύει στη θωράκιση του Ολυμπιακού στο ανασταλτικό κομμάτι.
20:32   


Μάλμε: Όλσεν, Τινερχολμ, Χελάντερ, Ρικαρντίνιο, Γιόχανσον, Χάλστι, Έρικσον, Αντού, Φόρσμπεργκ, Ρόζενμπεργκ, Τέλιν
20:34   


Πάγκος Ολυμπιακού: Μέγιερι, Γιαννούλης, Αυλωνίτης, Ντουρμάζ, Ντομίνγκες, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος.

Πάγκος Μάλμε:
Αζίνοβιτς, Χάμαρ, Κονάτε, Κρον, Σιμπίκι, Ρακίπ, Μεχμέτι.

Διαιτητής είναι ο Ρώσος, Σεργκέι Καράσεφ με βοηθούς τους Αβεριάνοφ, Καλούγκιν.

1' Πρώτη καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό με το σουτ του Κασάμι στη γωνία, ο τερματοφύλακας της Μάλμε απέκρουσε.

Σημαντική επέμβαση από τον Όλσεν.



3' Πρώτο σουτ και για την Μάλμε από τον Αντού η μπάλα πολύ άουτ. Καμία ανησυχία για Ρομπέρτο.


Πιέζει ψηλά ο Ολυμπιακός στο ξεκίνημα του ματς. Ο Μανιάτης έχει πάρει θέση δεξιά και ο Κασάμι δείχνει να παίζει ως επιτελικός πίσω από τον Μήτρογλου.



Περισσότερο με 4-4-1-1 μοιάζει η διάταξη των ερυθρόλευκων.

8' Δεύτερη καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό, μετά το κόρνερ του Μιλιβόγιεβιτς η μπάλα έφτασε στον Μποτία ο οποίος γύρισε το κορμί του και σούταρε άουτ.

Με τη συμπλήρωση 10 λεπτών αγώνα το πιο σημαντικό δεδομένο του αγώνα είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει πάρει τα ηνία του παιχνιδιού. Πρωταγωνιστής μέχρι στιγμής στο παιχνίδι, με περισσότερη ώρα στην επίθεση και σαφώς καλύτερες προσπάθειες.



16': Καλό σουτ από τον Μιλιβόγιεβιτς, μακρινό, η μπάλα άουτ.

Ο Ολυμπιακός με τη συμπλήρωση 20 λεπτών ελέγχει απόλυτα τον ρυθμό και εφαρμόζει παιχνίδι υπομονής τώρα με πολλές πάσες. Σταθερά η κατοχή της μπάλας υπέρ των παικτών του Μίτσελ.

21' Πολύ καλή κομπίνα στο φάουλ με την κοντινή πάσα του Κασάμι στον Μιλιβόγιεβιτς ο οποίος το έπιασε δυνατό και γεμάτο ο Όλσεν έδιωξε σε κόρνερ

22' Νέα επέμβαση του Όλσεν στο σουτ του Μανιάτη! Αυτή είναι η μεγάλη φάση του Ολυμπιακού!


Εδώ μπορούσαν να πάρουν γκολ οι ερυθρόλευκοι... Ο Όλσεν δείχνει να είναι σε πολύ καλή βραδιά.



24': Μεγάλη επέμβαση του Ρομπέρτο και σειρά του Ολυμπιακού να ...ανακουφιστεί απο τον τερματοφύλακά του. Η κεφαλιά του Ρόζενμπεργκ εξουδετερώθηκε από τον Ισπανό κήπερ.



Μοναδική η ευκαιρία της Μάλμε αλλά και πολύ σημαντική επέμβαση του Ρομπέρτο.



29': Σουτ του Μανιάτη άουτ.



Ο Ολυμπιακός μετά από μισή ώρα αγώνα, απειλεί κυρίως με μακρινά σουτ. Είναι πολύ σημαντικό να επιτεθεί έξυπνα και να καταφέρει να πατήσει με μεγαλύτερες αξιώσεις την περιοχή των Σουηδών. Είναι καθολικά ανώτερος και πρέπει να προηγηθεί σε αυτό το ματς.



38' Ο Μποτία γλιτώνει την κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Χάλστι.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα