Κλειδώνει το σχήμα για Εστορίλ

Ο Παναθηναϊκός αναχωρεί για την Πορτογαλία και ο Γιάννης Αναστασίου έχει στο μυαλό του την ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στην Εστορίλ.

Τα βασικά διλήμματα είναι τρία. Το πρώτο αφορά τον τερματοφύλακα. Προβάδισμα έχει ο Στέφανος Κοτσόλης λόγω εμπειρίας και καλής παρουσίας στα δύο εκτός έδρας παιχνίδια στα ευρωπαϊκά Κύπελλα που έδωσε το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός. Ο Λουκ Στιλ έδειξε τι μπορεί να κάνει και κέρδισε πόντους στην εκτίμηση του Αναστασίου.

Το δεύτερο έχει να κάνει με τον αμυντικό χαφ. Στην ουσία εξαρτάται από την ετοιμότητα του Τάσου Λαγού. Εάν προπονηθεί σήμερα τότε θα είναι σε θέση να ενισχύσει την προσπάθεια του Παναθηναϊκού. Ειδάλλως θα βάλει πολύ δύσκολα στον Αναστασίου αφού ελλείψει και του ανέτοιμου Μέντες δεν υπάρχει «καθαρό» αμυντικό χαφ. Οι πιθανότητες πάντως είναι υπέρ της συμμετοχής του Λαγού.

Το τρίτο έχει να κάνει με τον σέντερ φορ. Πέτριτς ή Καρέλης; Υπάρχει πιθανότητα να χωρέσουν και οι δύο στην ενδεκάδα εάν επιλεγεί ο Κροάτης για την επίθεση και ο Κρητικός παίξει στα άκρα. Ο Καρέλης έχει ελαφρύ προβάδισμα.

Κατά τα λοιπά είναι «κλειδωμένη» η παρουσία των Μπούρμπου, Κουτρουμπή, Σίλντενφελντ, Νάνο, Ζέκα, Πράνιτς, Ντίνα, Κλωναρίδη.

Εκτός ο Μπαλμπόα για Εστορίλ

Χρυσάφι με ρήτρα

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα