Θέλει να γράψει ιστορία στη Σουηδία ο Ολυμπιακός

Κομβικό παιχνίδι για τη φετινή ευρωπαίκή πορεία του είναι για τον Ολυμπιακό το σημερινό (21.45, ΝΕΡΙΤ, REAL FM. live pamesports.gr) με την Μάλμε στη Σουηδία.

Ο πρωταθλητής θέλει να γιορτάσει την 100η συμμετοχή του σε αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ με ένα αποτέλεσμα που θα του εξασφαλίσει την πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ από τη δεύτερη κιόλας αγωνιστική, αλλά θα του δώσει αυξημένες πιθανότητες να περάσει για δεύτερη στη σειρά χρονιά στους 16 της κορυφαίας διοργάνωσης.

Για τον Ολυμπιακό θα είναι πρόκληση να κάνει δεύτερη νίκη στη σειρά στα ισάριθμα πρώτα ματς του ομίλου, διότι απλούστατα δεν το έχει ξανακάνει ποτέ όσα χρόνια παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ. εύει μια εικοσαετία

Και κοντεύει πια μια εικοσαετία συμμετοχής στο τουρνουά των αστεριών για τον Ολυμπιακό που είναι μόλις η 12η ομάδα στην Ευρώπη η οποία φτάνει στα 100 ματς στη διοργάνωση. Τον ξεπερνούν μόνον οι Ρεάλ, Μάντσεστερ Γ., Μπαρτσελόνα, Μπάγερν, Μίλαν, Άρσεναλ, Πόρτο, Γιουβέντους, Τσέλσι, Λιόν, Ίντερ .

Η Μάλμε περιμένει με απειλητικές διαθέσεις τους ερυθρόλευκους, ενώ το ματς έχει αποκτήσει και χαρακτήρα «βεντέτας» μετά τα όσα δήλωσε ο Άγκε Χαρέιντε και δεν άφησε αναπάντητα ο Μίτσελ, στις συνεντεύξεις Τύπου.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι αποφασισμένοι να δώσουν τα πάντα και βλέπουν το ματς ως τελικό και ευκαιρία να έχει συνέχεια η μεγάλη νίκη τους επί της Ατλέτικο στην πρεμιέρα.

Στο πλευρό τους θα έχουν 1.200 οπαδούς τους που καταφτάνουν από Ελλάδα, Σουηδία αλλά και Γερμανία, Γαλλία, Αγγλία και άλλες ευρωπαίκές χώρες

Ο Μίτσελ σκοπεύει να έχει την ίδια ενδεκάδα με το Περιστέρι, με τον Σαλίνο να διεκδικεί τη θέση του Ελαμπντελαουί .  Οι υπόλοιποι αναμένεται να είναι οι Ρομπέρτο, Μασουακού, Μποτία, Αμπιντάλ, Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης, Κασάμι, Ντομίνγκες, Αφελάι, Μήτρογλου .

Ο Χαρέιντε θα βάλει τους Όλσεν, Τίνερχολμ, Γιόχανσον, Χελάντερ, Ρικαρντίνιο, Έρικσον, Χάλστι, Αντού, Φόρσμπεργκ, Ρόζεμπεργκ, Τέλιν.

Διαιτητής θα είναι ο Ρώσος Καράσεφ.

Όρκος νίκης... (photos)

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα