Το πέναλτι έκρινε την αναμέτρηση στην Κομοτηνή

Το πέναλτι (και η κόκκινη κάρτα) στο οποίο υπέπεσε ο Χατζηισαϊας έκρινε την αναμέτρηση στην Κομοτηνή, με τον Ίγκορ να αξιοποιεί την ευκαιρία και να χαρίζει στον Πανθρακικό ένα πολύτιμο τρίποντο (1-0 τον Πανιώνιο)

Ο Πανιώνιος έπαιξε για περισσότερο από μισή ώρα με παίκτη λιγότερο και δεν μπόρεσε να απαντήσει στο γκολ-πέναλτι του Ίγκορ. Την πρωτοβουλία είχαν οι γηπεδούχοι από την αρχή, ενώ οι "κυανέρυθροι" περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο, χωρίς να μπορέσουν σε όλη τη διάρκεια του ματς, να προβληματίσουν ουσιαστικά τον Πανθρακικό. Μοιραία, η ομάδα του Μάντζιου, κράτησε το προβάδισμα και πανηγύρισε το τρίποντο. 

A' Ημίχρονο: Από νωρίς πήρε τα ηνία ο Πανθρακικος και προοδευτικά έκλεισε στα καρέ του τον Πανιώνιο. Οι πάικτες του Τερεζόπουλου περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο στο πρώτο ημίχρονο και κατάφεραν να κρατήσουν την εστία τους καθαρή στην ολοένα αυξανόμενη πίεση των γηπεδούχων. Το τρίο Κάσες, Πέρεθ και Ίγκορ δημιύργησε φάσεις δίχως όμως ευτυχή κατάληξη για τους γηπεδούχους. Σπουδαιότερες από αυτές το σουτ του Πέρεθ που πέρασε άουτ (10') και η κεφαλιά του Εμπόου στο 37' με τον Γιαννακόπουλο να βλέπει την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ από την εστία του. Ο Πανώνιος αμύνθηκε καλά, όμως δεν κατάφερε να βγάλει κόντρα επιθέσεις με καλές προυποθέσεις.

Β' Ημίχρονο:΅Ίδια εικόνα στο δεύτερο μέρος με τον Πανθρακικό να προσπαθεί να εκμεταλλυτεί την υπεροχή του και εν τέλει να τα καταφέρνει από το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Χατζηισαϊάς πάνω στον Κάσες. Ο Ίγκορ ανέλαβε την εκτέλεσε και νίκησε τον Γιαννακόπουλο για το 1-0. Η δεύτερη κίτρινη στον Χατζηισαία (αποβολή στο 58') "υποχρέωσε" τον Τερεζόπουλου να αποσύρει τον Ιμπαγάσα και να βάλει στη θέση του τον Γκέζο. Ο Πανθρακικός συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία και ήταν αυτός που είχε τις επικίνδυνες καταστάσεις. Στο 75' ο Ντικινί σούταρε αλλά ο Γιαννακόπουλος έδειξε τα αντανακλαστικά του. Ο Πανθρακικός δεν καθάρισε το ματς, αλλά δεν καρδιοχτύπησε ιδιαίτερα από τον Πανιώνιο των 10 παικτών, ο οποίος είχε πρόβλημα. Η δεκάλεπτη διακοπή, λόγω πτώσης τάσης του ρεύματος, απλά καθυστέρησε την πιστοποίηση ενός πολύτιμου τρίποντου για τους γηπεδούχους.

περισσότερα στο Pamesports.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα