Η... κατάρα "έσπασε" και η Κέρκυρα επικράτησε του ΠΑΣ

Η... κατάρα 43 χρόνων "έσπασε" και η Κέρκυρα επικράτησε με 2-0 του ΠΑΣ στο νησί των Φαιάκων και πανηγύρισε το δεύτερο "τρίποντο" της χρονιάς. Ο Μιχαήλ με αυτογκόλ το 1-0, ο Παναγιώτης Ζορμπάς με καταπληκτικό... σόλο το δεύτερο γκολ για την ομάδα του.

1ο ημίχρονο: Συναισθηματικά φορτισμένο ήταν το κλίμα στο Δημοτικό Στάδιο Κέρκυρας. Πριν από την έναρξη του αγώνα οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων άφησαν λουλούδια στο μνημείο που είχε στηθεί για τον αδικοχαμένο 19χρονο ποδοσφαιριστή της ομάδας Νέων των Φαιάκων, Ανδρέα Νίκα, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.

Το ματς της 4ης αγωνιστικής της Super League ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο με διάθεση να πιέσουν και να γίνουν αυτοί το “αφεντικό”. Στο 10’ ο Κόντος γύρισε επικίνδυνα στην περιοχή του ΠΑΣ, ο Μαρκόφσκι δεν κατάφερε να βρει την μπάλα και η άμυνα των φιλοξενούμενων απομάκρυνε με δυσκολία. Στη συνέχεια η ομάδα του Γιάννη Πετράκη βρήκε τα πατήματά της και πήρε αυτή τη ηνία του αγώνα. Όμως, ένα λεπτό πριν από τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου η Κέρκυρα άνοιξε το σκορ.

Ο Κόντος σέντραρε από τα αριστερά και ο Μιχαήλ στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα, την έστειλε στα δίκτυα της ομάδας του για το 1-0. Η ομάδα των Ιωαννίνων επιχείρησε να αντιδράσει αλλά με εξαίρεση το σουτ του Γιάκου στο 32’ δεν απείλησε ουσιαστικά την εστία του Σέτκους και το σκορ υπέρ της Κέρκυρας παρέμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα για το πρώτο ημίχρονο.

2ο ημίχρονο: Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι αποφάσισαν να βγουν μπροστά για να κυνηγήσουν το γκολ της ισοφάρισης την ώρα που οι Φαίακες ήταν εμφανές πως είχαν διάθεση να προφυλάξουν τα μετόπισθεν. Στο 56’ ο ΠΑΣ απείλησε με τον Τσάβες αλλά ο Σέτκους απέκρουσε σε κόρνερ. Ο Αργεντινός επιθετικός επιχείρησε εκ νέου να σκοράρει στο 62’ αλλά το σουτ κατέληξε άουτ. Την ίδια τύχη είχε και η προβολή του Κοροβέση στο 69’,

Ουσιαστικά στην πρώτη ευκαιρία της στο δεύτερο ημίχρονο η Κέρκυρα λίγο έλειψε να “κλειδώσει” το “τρίποντο”. Στο 83’ ο Μαρκόφσκι έκανε το πλασέ μέσα από την περιοχή όμως ο Βελλίδης απέκρουσε ενστικτωδώς και ο ΠΑΣ απάντησε με το “ψαλιδάκι” του Τσάβες.

περισσότερα στο Pamesports.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα