Δεν Μασα ο Αστέρας

Ο Αστέρας υποδεχόταν στην Τρίπολη την Καλλονή και μετά την πολύ καλή εμφάνιση στην Κωνσταντινούπολη έπρεπε να διαχειριστεί την κούραση. Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη ευτύχησε να πετύχει πολύ νωρίς το γκολ με τον Μάσα και πήρε μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι στην Καλλονή με 1-0. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη του Αστέρα στο φετινό πρωτάθλημα ενώ για πρώτη φορά η Καλλονή γνώρισε την ήττα.


Α' ημίχρονο:

Για ένα δεκάλεπτο Αστέρας και Καλλονή έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο. Οι Αρκάδες ευτύχησαν να πετύχουν γκολ πολύ νωρίς στον αγώνα, μόλις στο 3ο λεπτό. Ο Μάσα πρόλαβε την έξοδο του Χογκ μετά από σέντρα που έγινε και σε κενή εστία άνοιξε το σκορ. Η Καλλονή προσπάθησε να βγει γρήγορα μπροστά για να ισοφαρίσει αλλά ο Μουνάφο έβαλε την κόντρα στο σουτ του Γιορέντε σοτ 7'. Ένα λεπτό αργότερα η κεφαλιά του Αντέγιο θα περάσει άουτ. Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 10' με τον Μάσα, όταν έκανε το δυνατό σουτ απέναντι από τον πορτιέρο της Καλλονής ωστόσο ο Χογκ απέκρουσε εντυπωσιακά. Από εκεί και πέρα ο Αστέρας είχε την κατοχή και προσπάθησε να βρει διαδρόμους. Ο ρυθμός στον αγώνα έπεσε και καμία από τις δύο ομάδες δεν έκανε κάτι αξιόλογο.

Β' ημίχρονο:

Ο Αστέρας μπήκε πολύ επιθετικά στο δεύτερο μέρος και έψαχνε το γκολ που θα του έδινε αέρα. Ο Γιαννιώτας στο 50' κάνει το σουτ και ο Αναστασιάδης διώχνει τελευταία στιγμή. Ένα λεπτό αργότερα ο Ζησόπουλος κάνει την κεφαλιά και μπλοκάρει ο Χογκ. Στην επόμενη φάση ο Ρόλε κάνει σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνάει λίγο έξω. Η πρώτη καλή στιγμή για την Καλλονή στο 55' με τον Χουανμά να κάνει το σουτ, μετά από κλέψιμο στον χώρο του κέντρου, ωστόσο ενώ είχε χώρο, χρόνο και ελευθέρους συμπαίκτες το σουτ που έκανε δεν ήταν καλό. Ακολούθησε ένα καταιγιστικό πεντάλεπτο του Αστέρα. Στο 57' ο Μάσα βγαίνει τετ α τετ το σουτ του όμως περνάει εκτός. Την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Μάσα, εκ νέου, μετά την πάσα του Λούι, στο 58'. Στο 59' Ο Λούι ξανά βγάζει την σέντρα ο Μάσα (πάλι) κάνει την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει άουτ. Στο 68' η Καλλονή διαμαρτύρεται για χέρι του Γκοϊάν μέσα στην περιοχή. Στο 70' οι Αρκάδες με τον Πάρα χάνουν μεγάλη ευκαιρία με την κεφαλιά του από το ύψος του πέναλτι. Ένα λεπτό αργότερα ο Παντελιάδης ελευθερώνεται έξω από την περιοχή, με ωραία ντρίπλα, κάνει το σουτ αλλά εκτός εστίας. Στο 87' ο Μάσα κάνει την κάθετη για τον Γιαννιώτα ο οποίος μόνος του έξω από την περιοχή κάνει το σουτ με τη μία, όμως περνάει άουτ η μπάλα. Η Καλλονή είχε την τελευταία ευκαιρία στο 88', όταν ο Καμαρά συνεργάστηκε με τον Κύπρου, του έδωσε την μπάλα με τακουνάκι βγάζοντας τον τετ α τετ, όμως του σουτ του δεύτερου περνάει έξω.

Που κρίθηκε: περισσότερα στο Pamesports.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα