Μίτσελ: Τα πέναλτι ο Τσόρι, η παρεξήγηση λύθηκε

Ο Μίτσελ ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για την ένταση ανάμεσα σε Ντομίνγκες και Μήτρογλου στη φάση του πέναλτι, όταν ο Έλληνας επιθετικός πήρε την μπάλα για την εκτέλεση παρότι η εντολή είναι να εκτελεί ο Αργεντινός.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε ότι η παρεξήγηση λύθηκε κι ότι η εντολή είναι σαφής να εκτελεί τα πέναλτι ο Ντομίνγκες.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίτσελ:
«Πριν από το δεύτερο γκολ είχαμε πολλές ευκαιρίες, συμφωνώ όμως ότι δεν πήγαμε καλά. Αυτό που μας έλειπε ήταν η δυνατότητα να δημιουργήσουμε και να ολοκληρώσουμε κάποιες φάσεις. Αυτό ήταν το αρνητικό σημείο μέσα σε μία καταπληκτική εβδομάδα.
Βάλαμε τρία γκολ σε μια πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα που μας προβλημάτισε. Η κατάσταση ήταν υπό ελεγχο, ο Ρομπέρτο δεν χρειάστηκε να παρέμβει, κάναμε εσωτερικές αλλαγές για να οργανώσουμε καλύτερα το παιχνίδι μας. Η εμφάνιση της Βέροιας είναι η απόδειξη ότι το ελληνικό πρωτάθλημα βελτιώνεται.
Όλοι οι παίκτες θα; έχουν ευκαιρίες και χρόνο. Σήμερα είχαμε έξω τον Διαμαντάκο που έπαιξε ΄πολύ καλά τα τελευταία ματς, αυτό δείχνει τον ανταγωνισμό που υπάρχει. Οι επιθετικοί ζουν από το γκολ, όποιος το βάζει κερδίζει την προσοχή του προπονητή. Σήμερα την κέρδισαν και οι δύο. Μπορεί να παίξουν και μαζί Μπενίτες, Μήτρογλου, όπως και ο Διαμαντάκος μαζί με κάποιον εκ των δύο. Θα τα δοκιμάσουμε. Έχουμε συστήματα που δοκιμάζουμε, όλα εξαρτώνται από τον αντίπαλο και τον τρόπο που τον αντιμετωπίζουμε. Πολύ καλός ήταν σήμερα και ο Εντινγκά .
Για το θέμα Τσόρι- Μήτρογλου
«Τα πέναλτι τα σουτάρει ο Τσόρι. Έγινε μια παρεξήγηση που λύθηκε στα αποδυτήρια. Μέχρι νεοτέρας, τα πέναλτι θα τα εκτελεί ο Τσόρι. Όλα είναι προαποφασισμένα για τις εκτελέσεις των στημένων φάσεων, μπορεί και να αλλάζουν κάποια στιγμή».
Για τη δήλωση Γκρανέρο ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει σίγουρα το πρωτάθλημα:
«Δίνουμε την αίσθηση ότι είμαστε καλή ομάδα, αλλά το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Ο Γκρανέρο είπε καλά λόγια, τον ευχαριστούμε, όμως κι εμείς εννούμε ότι δεν ήμασταν άνετοι με τη Βέροια γιατί ήταν πολύ καλή ομάδα. Επιμένω ότι το ελληνικό πρωτάθλημα έχει αλλάξει επίπεδο, εύκολα δεν κερδίζεις κανέναν. Φέραμε μια ισοπαλία και έμοιαζε να ήρθε το τέλος του κόσμου. Εκείνη η ομάδα, ο Παναιτωλικός, πήρε μετά ισοπαλία από τον Ατρόμητο, ο δε Ατρόμητος έχασε σήμερα στην Κρήτη. Να με πιστεέυετε ότι το ποδόσφαιρο ανεβαίνει, στην Ευρώπη πήγαν καλά κι ο ΠΑΟΚ με τον Αστέρα εκτός από εμάς. Μόνο ο ΠΑΟ έχασε.  Οι ομάδες πια δεν πάνε για να παίξουν, αλλά πλέον για να αγωνιστούν. Ακόμη κι έτσι ελπίζω ότι εμείς θα πάρουμε το πρωτάθλημα όπως είπε κι ο συμπατριώτης μου, ο προπονητής της Βέροιας (γέλια...)»


Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα