Ολυμπιακός: Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 3-0 της Βέροιας και ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, όπου μέχρι σήμερα βρισκόταν η ομάδα της Ημαθίας. Το σκορ άνοιξε στο 33’ ο Μήτρογλου με πέναλτι, ενώ στο 88’ ο Μπενίτες και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κασάμι διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Παρά τη νίκη του Ολυμπιακού με το ευρύ σκορ, η Βέροια έκλεψε τις εντυπώσεις, αφού ήταν άρτια στημένη στον αγωνιστικό χώρο και δυσκόλεψε πολύ τους πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι παρά το «φρεσκάρισμα» στο αρχικό σχήμα έδειξαν κουρασμένοι μετά τη νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης για το Champions League.

Ο Ολυμπιακός πάντως μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και είχε δοκάρι με τον Μήτρογλου στο 5ο λεπτό. Στο 32' ο Ντουρμάζ μπήκε στην περιοχή και ανετράπη από τον Αμαραντίδη, με αποτέλεσμα να κερδίσει πέναλτι. Ο Μήτρογλου ανέλαβε την εκτέλεση και άνοιξε το σκορ, όμως μετά το γκολ ήρθε η… παρεξήγηση με τον Τσόρι Ντομίνγκες, αφού οι δύο παίκτες διαφώνησαν για το ποιος θα αναλάβει την εκτέλεση. Τελικά φαίνεται ότι στο ημίχρονο οι δύο συμπαίκτες συζήτησαν και έδωσαν τέλος στην αντιδικία.

Η Βέροια στο δεύτερο μέρος δεν απείλησε ιδιαίτερα τον Ολυμπιακό, αλλά δεν του επέτρεπε να φανεί απειλητικός. Πάντως ο Μήτρογλου σκόραρε στο 46' και το 68', όμως τα γκολ ακυρώθηκαν ως οφσάιντ!

Τελικά στο 88’ ο Μπενίτες μετά από κάθετη μπαλιά του Κασάμι πέτυχε το 2-0, ενώ ο τελευταίος στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ολυμπιακός – Βέροια 3-0 (Νova 2)

Γκολ:
33' πεν. Μήτρογλου, 88' Μπενίτες, 90'+2' Κασάμι
5' δοκάρι ο Μήτρογλου

Κίτρινες κάρτες: Κασάμι, Ελαμπντελαουί, Ρομπέρτο - Αμαραντίδης

Κόκκινες κάρτες:
-

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Γιαννούλης (57' Μαζουάκου), Αυλωνίτης, Μποτία, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φουστέρ, Ντουρμάζ (67' Εντινγκά), Ντομίνγκεζ, Μήτρογλου (76' Μπενίτες).

Βέροια: Καντιμοίρης, Μαλόν (54' Όστοϊτς), Βέρτζος, Ραούλ Μπράβο, Αμαραντίδης, Βεργώνης (75' Μπαργκάν), Μπατιόν, Κάμπορα, Ντουμίτρου, Καλτσάς, Γεωργιάδης (61' Κατίδης).

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα