Χαμόγελα για δύο - Πικρή πρεμιέρα για Παναθηναϊκό

Με πρωταγωνιστή τον Στέφανο Αθανασιάδη ο ΠΑΟΚ διέλυσε με 6-1 την Ντιναμό Μινσκ στην Τούμπα, στην πρεμιέρα του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε παλικαρίσια ισοπαλία 1-1 στην Τουρκία από την Μπεσίκτας, ενώ ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με 2-1 από την Ντιναμό Μόσχας.

Εξάσφαιρος ΠΑΟΚ

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ισοφάρισε τη μεγαλύτερη νίκη του στην Ευρώπη (6-1) σμπαραλιάζοντας της άμυνα της Ντιναμό Μινσκ, στην Τούμπα.

Μοναδική ήταν η παράσταση που έδωσε ο Κλάους Αθανασιάδης, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ και... φλέρταρε με πολλά ρεκόρ!

Το σκορ άνοιξε στο 4΄ με το αυτογκόλ του Νίκολιτς, ενώ στο 50΄ ο Δημήτρης Παπαδόπουλος πέτυχε το πρώτο του τέρμα με την ασπρόμαυρη φανέλα, όπως και το πρώτο του τέρμα σε ευρωπαϊκό ματς πέτυχε ο Τζανδάρης στο 90΄.
Από το 64΄ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σίμοβιτς, παρ' όλα αυτά πέτυχαν το «γκολ της τιμής» στο 80΄ με το Νίκολιτς.

Παλικαρίσια ισοπαλία στην Πόλη

Ο Αστέρας Τρίπολης έμεινε όρθιος στην Πόλη (1-1) και πανηγύρισε πολύτιμη ισοπαλία απέναντι στην πολύ ποιοτική Μπεσίκτας!

Ο τρόπος που τα κατάφερε κάνει την επιτυχία ακόμα μεγαλύτερη! Η τουρκική ομάδα ήταν κυρίαρχη για 88' λεπτά όμως επέδειξε ιδιαίτερη φλυαρία με το 1-0.

Ο Αστέρας άργησε να ρισκάρει, όμως με την ασίστ του Ρόλε στον Πάρα βρήκε τον τρόπο για τη μεγάλη απόδραση!

Με το... αριστερό ο Παναθηναϊκός

Ανώτερη από τον Παναθηναϊκό, η Ντιναμό Μόσχας επικράτησε 2-1 του Τριφυλλιού στη Λεωφόρο.

Οι «Πράσινοι» ήταν μαχητικοί, αλλά με εξαίρεση ένα δεκαπεντάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν χειρότεροι από τη ρωσική ομάδα.

Ο Κοκόριν στο 40΄ και ο Ιόνοφ στο 49΄ ήταν οι σκόρερ των Μοσχοβιτών, που είχαν και δύο δοκάρια, ενώ το γκολ των γηπεδούχων πέτυχε στο 64΄ ο Ντίνας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα