Ολυμπιακός - Ατλέτικο 3 - 2!

Τέλος αγώνα Ναι, είτε το πιστεύτε είτε όχι, η Ατλέτικο Μαδρίτης αποχωρεί με σκυμμένο το κεφάλι από το "Καραϊσκάκης". Ο Ολυμπιακός πέτυχε τρία γκολ απέναντι στην ομάδα που έφτασε πέρυσι στον τελικό του Champions League και επιβλήθηκε με 3-2.

Γκολ για την Ατλέτικο με σουτ από τον Γκριεζμάν Ο Κόκε έδωσε την ασίστ από τα δεξιά και ο Γκριεζμάν πολύ εύκολα στο δεύτερο δοκάρι ανενόχλητος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ρομπέρτο.

Γκολ για τον Ολυμπιακό με σουτ από τον Μήτρογλου 3-1 ο Ολυμπιακός! Τρελαίνει το "Καραϊσκάκης" ο Μήτρογλου! Ο Κασάμι πήρε την μπάλα μετά την ηρωική προσπάθεια του Μανιάτη χόρεψε τον προσωπικό του αντίπαλο και έδωσε πάσα στον Μήτρογλου, ο οποίος με μια περιστροφή γύρω από τον εαυτό του σκοτώνει την Ατλέτικο!

Με 4-4-1-1 συνεχίζει ο Ολυμπιακός με τον Ντομίνγκες πίσω από τον Μήτρογλου.



Η Ατλέτικο συνεχίζει όπως έκλεισε το δεύτερο ημίχρονο. Παραχωρεί γήπεδο ο Ολυμπιακός, μονίμως με την μπάλα στα πόδια οι Μαδριλένοι, από θέση άμυνας ψάχνουν την κόντρα-επίθεση οι ερυθρόλευκοι.

Τέλος πρώτου μέρους. Ο Ολυμπιακός πάει στα αποδυτήρια με 2-1 υπέρ του.

Μειώνει η Ατλέτικο 2-1 με κεφαλιά του Μάντζουκιτς.

Ο Ολυμπιακός χάνει την αυτοσυγκέντρωσή του για λίγο και η Ατλέτικο τον τιμωρεί. Ήταν σημαντικό να διατηρηθεί το 2-0 μέχρι το ημίχρονο. Καταπληκτική η σέντρα του Ανσάλντι ο Μάνζουκιτς εκτέλεσε τον Ρμπέρτο με το κεφάλι

Στο 31' ο Αφελάι μεθάει το Καραϊσκάκη! Πληγώνει την Ατλέτικο! Υποδειγματική αντεπίθεση του Ολυμπιακού με τον Τσόρι να βγάζει αντεπίθεση από αριστερή ο Μήτρογλου άφησε κάτω από τα πόδια ζαλίζοντας το κέντρο άμυνας της Ατλέτικο ο Αφελάι νικά στο τετ α τετ τον Ομπλακ!

Ο Μαζουακού εξαπολύει κεραυνό και νικάει τον Όμπλακ για το 1-0 του Ολυμπιακού!
13' Ο Ολυμπιακός ανοίγει το σκορ με τον Μαζουακού! Γκολάρα! Διαγώνιο σουτ έξω από την περιοχή που στέλνει την μπάλα συστημένη στην αριστερή γωνία του Όμπλακ! Ο Ολυμπιακός στη θέση του οδηγού!

Στη μάχη του Τσάμπιονς Λιγκ ρίχνεται ο Ολυμπιακός, καθώς στις 21.45 (NOVA 2) θα φιλοξενήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Καραϊσκάκη», στο πλαίσιο της πρεμιέρας του 1ου ομίλου της διοργάνωσης.

Το έργο των Πειραιωτών απέναντι στη περυσινή φιναλίστ είναι αρκετά δύσκολο, ωστόσο οι παίκτες του Μίτσελ είναι αποφασισμένοι να παλέψουν προκειμένου να κάνουν «ποδαρικό» με το... δεξί στη διοργάνωση.

Μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά απέναντι σε μία από τις κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Η Ατλέτικο προέρχεται από το μεγάλο διπλό στην έδρα της συντοπίτισσας Ρεάλ με 2-1.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Ρομπέρτο, Ελαμντελαουί, Αμπιντάλ, Μποτία, Μαζουάκου, Μανιάτης, Κασάμι, Τσόρι, Μιλιβόγιεβιτς, Αφελάι, Μήτρογλου

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Μέγιερι, Εντινγκά, Ντουρμάζ, Διαμαντάκος, Φουστέρ, Γιαννούλης, Αυλωνίτης

Η ενδεκάδα της Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Ανσάλντι, Αρντά, Κόκε, Γκάμπι, Σουάρεθ, Γκαρθία, Μάντζουκιτς

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Μόγια, Γκάμεθ, Χιμένεθ, Τιάγκο, Σαούλ, Τσέρτσι, Γκριεζμάν

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Πορτογάλος Προένσα, ενώ βοηθοί του θα οι Μιράντα και Σοάρες.

Δείτε τη ζωντανή κάλυψη από το pamesports.gr.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα