Youth League: Ξεκίνημα με εντός έδρας ήττα για τον Ολυμπιακό

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού στο Youth League (σ.σ.: Τσάμπιονς Λιγκ Νέων).

Η ομάδα του Βούζα μολονότι προηγήθηκε τις Ατλέτικο Μαδρίτης με το τέρμα του Βέργκου εν τέλει ηττήθηκε με 2-1 σκορ από τους «ροχιμπλάνκος» στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Στο πρώτο μέρος οι «ερυθρόλευκοι» κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, βοηθούμενοι και από το γρήγορο γκολ που πέτυχαν, φτάνοντας μάλιστα πολύ κοντά στο 2-0 στο 34', όταν ο Καραχάλιος έπιασε ένα σουτ στην κίνηση, βλέποντας την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Μαδριλένοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και στο 61' έφτασαν στην ισοφάριση με τον Πριέτο, ο οποίος μπήκε στην περιοχή σαν τρέιλερ και από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-1.

Μάλιστα η ισπανική ομάδα έκανε την ολική ανατροπή στο 74', με το πλασέ του Νούνιεζ έστειλε την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Ηλιάδη, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 υπέρ της Ατλέτικο.

Ολυμπιακός (Βασίλης Βούζας): Ηλιάδης, Σαλιάκας, Τσιμίκας, Βατουσιάδης, Τόλι, Λάτσι, Καραχάλιος (76' Μακροστέργιος), Ανδρούτσος (68' Μανθάτης), Γαριφαλάκης, Βέργος, Ιγνατίδης (86' Καναβέτας)

Ατλέτικο Μαδρίτης (Αρμάντο Ντε Λα Μορένα): Μαρίν, Νέιλα, Λόπεζ Γκονζάλεθ (45' Τεό), Λούκας, Μανθανάρα, Μοχεντάνο, Ντιεντίου (80' Καικέντο), Πριέτο, Νούνιεζ, Τετέ (90+1' Άνχελ Τόρες), Αλταμιράνο

Πρώτες Γιουβέντους και Ατλέτικο

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Γιουβέντους επικράτησε 2-0 της Μάλμε στο Τορίνο με τους Τάσο Δώνη και Άλμπερτ Ρούσσο να αγωνίζονται και στα 90 λεπτά. Μάλιστα, ο γιος του τεχνικού του ΑΠΟΕΛ έχει κάνει την ασίστ στο πρώτο γκολ της «μεγάλης κυρίας».

Έτσι, μετά το τέλος της πρώτης αγωνιστικής η βαθμολογία του ομίλου έχει ως εξής:

Η βαθμολογία 

1. Γιουβέντους 3
2. Ατλέτικο 3
3. Ολυμπιακός 0
4. Μάλμε 0

Επόμενη αγωνιστική:
Ατλέτικο-Γιουβέντους
Μάλμε-Ολυμπιακός

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα