Ολυμπιακός - Ατλέτικο: Με Μανιάτη και Μήτρογλου στην 11άδα

Ο Γιάννης Μανιάτης κρίθηκε έτοιμος από τον Μίτσελ και έτσι κέρδισε μία θέση στην αρχική 11άδα για την πρεμιέρα με την Ατλέτικο Μαδρίτης στους ομίλους του Champions League.

Με Κώστα Μήτρογλου στην κορυφή και τους "Τσόρι", Αφελάι σε δημιουργικό ρόλο, ενώ στο κέντρο θα είναι οι Μιλιβόγιεβιτς, Κασάμι και Μανιάτης.

Εκτός αν δούμε ρόμβο με τον "Τσόρι" δεκάρι και στην επίθεση τους Αφελάι και Μήτρογλου.

Αυτή είναι η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Αμπιντάλ, Μποτία, Μαζουακού, Μανιάτης, Κασάμι, Ντομίνγκες, Μιλοβόγιεβιτς, Αφελάι, Μήτρογλου.
Οι πληροφορίες για τη διάταξη του Ολυμπιακού λένε 4-4-1-1 με Ρομπέρτο στα γκολπόστ, δεξιά Ελαμπντελαουί, αριστερά Μαζουακού στο κέντρο άμυνας Αμπιντάλ, Μποτία μπροστά σε ρόμβο Μιλοβόγιεβιτς αμυντικός μέσος, εσωτερικά χαφ δεξιά ο Μανιάτης, αριστερά ο Κασάμι, στην κορυφή του ρόμβου ο Ντομίνγκες και πίσω από τον Μήτρογλου, ο Αφελάι. Μένει να το δούμε στο χορτάρι για να είμαστε απόλυτα σίγουροι.
Επί της ουσίας σύμφωνα με τα πρόσωπα ο Μανιάτης είναι αυτός που ήταν αμφίβολος. Το πάλεψε πολύ καιρό στις προπονήσεις για να φτάσει απόψε να είναι στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας και να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα.
Η ενδεκάδα της Ατλέτικο: Όμπλακ, Χουαφράν, Γοδίν, Μιράντα, Ανσάλντι, Σουάρεθ, Γκάμπι, Κόκε, Τουράν, Ραούλ Γκαρσία, Μάντζουκιτς.

Διάταξη 4-2-3-1 από τον Σιμεόνε (ο Μπούρκος θα καθίσει στον πάγκο καθώς ο τεχνικός της Ατλέτικο εκτίει την ποινή της τιμωρίας του). Στο τέρμα ο Ομπλάκ, αριστερά ο Ανσάλντι, δεξιά ο Χουάν Φραν, κέντρο άμυνας οι Γοδίν και Μιράντα. Αμυντικά χαφ Σουάρεθ και Γκάμπι, στις πτέρυγες ο Κόκε και ο Ραούλ Γκαρθία, ο Τουράν επιτελικός και στην επίθεση ο Μάντζουκιτς.

Η ομάδα νέων του Ολυμπιακού ηττήθηκε με 2-1 από την Ατλέτικο για το τουρνουά youth league της ΟΥΕΦΑ. Το παιχνίδι διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και το γκολ των ερυθρόλευκων σημείωσε ο Βέργος στο 5'   
Πάγκος Ολυμπιακού: Μέγιερι, Ντινγκά, Ντουρμάζ, Διαμαντάκος, Φουστέρ, Γιαννούλης, Αυλωνίτης.
Πάγκος Ατλέτικο: Μόγια, Τιάγκο, Γκρίεζμαν, Σαούλ, Γκάμεθ, Σέρσι, Χιμένεθ

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα