Παναιτωλικός - Ολυμπιακός 1 - 1 τελικό

Τελικό αποτέλεσμα στο Αγρίνιο. Παναιτωλικός - Ολυμπιακός 1-1
Μίτσελ: «Μέχρι τους τραυματισμούς είχαμε τον έλεγχο και μετά το γκολ ήμασταν καλύτεροι. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες όμως. Οι αλλαγές ήταν αναγκαστικές και σημαίνει πως οι παίκτες θα μείνουν εκτός».
Ισοφαρίζει ο Παναιτωλικός σε 1-1 στο 79’ . Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Κούσας σηκώθηκε πιο ψηλά απ' όλους στο πρώτο δοκάρι και με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Ρομπέρτο.
79' ΓΚΟΛ για τον Παναιτωλικό
Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Κούσας σηκώθηκε πιο ψηλά απ' όλους στο πρώτο δοκάρι και με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Ρομπέρτο.
47' ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό
Εξαιρετική κούρσα και ασίστ του Ελαμπντελαουί από τα δεξιά και ο Κασάμι με φοβερή ψηλοκρεμαστή κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Ράφαελ.

45' Ημίχρονο στο Αγρίνιο.
Παναιτωλικός - Ολυμπιακός 0 - 0

Λεπτό προς λεπτό η εξέλιξη της αναμέτρησης μεταξύ του Παναιτωλικού και του Ολυμπιακού για την 2η αγωνιστική της Super League.

Η ενδεκάδα του Παναιτωλικού: Ράφαελ, Κουτρουμάνος, Κέβιν, Κούσας, Μαλεζάς,, Γοδόι, Παπουτσογιαννόπουλος, Μύγας, Μαρτίνες, Κάπελ, Άλβες.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μαζουάκου, Αμπιντάλ, Μποτία, Εντινγκά, Μανιάτης, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Ντοσεβί και Διαμαντάκος.

Δείτε live τον αγώνα στο pamesports.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα