Με Πέτριτς και Κουτρουμπή πάει για τη νίκη ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός το απόγευμα του Σαββάτου ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στο "Απόστολος Νικολαΐδης", με τον Γιάννη Αναστασίου να έχει ξανά στην διάθεση του τον Μλάντεν Πέτριτς και τον Γιώργο Κουτρουμπή.

Ο Διαμαντής Χουχούμης έκανε για μια ακόμη μέρα ατομικό πρόγραμμα, ωστόσο το σημαντικό είναι ότι ο Μάρκους Μπεργκ βρέθηκε για δεύτερη μέρα στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού.

Την Παρασκευή πήγε στα αποδυτήρια, με τους συμπαίκτες του να τον αγκαλιάζουν και να του εύχονται γρήγορη ανάρρωση, ενώ το Σάββατο έκανε ποδήλατο προκειμένου να διατηρηθεί σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση.

Όσον αφορά το προπονητικό πρόγραμμα, οι Πράσινοι έκαναν ασκήσεις πέντε εναντίον δύο και πάσες, αλλά και οικογενειακό δίτερμα και τελειώματα, με τον Γιάννη Αναστασίου να ανακοινώνει την 20μελή αποστολή αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης.

Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με τον Πανιώνιο: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης και Μπούι.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα