Μίντιλαντ - Παναθηναϊκός 1 -2. Νίκη πρόκριση για Παναθηναϊκό

Τέλος του αγώνα. Νίκη με 2-1 για τον Παναθηναϊκό και πρόκριση.

Κανένα πρόβλημα απέναντι στη Μίντιλαντ δεν είχε ο Παναθηναϊκός και στη ρεβάνς των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Μετά το 4-1 της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, οι «πράσινοι» νίκησαν και στη Δανία με 2-1 και προκρίθηκαν άνετα στους ομίλους της διοργάνωσης.

Ο Νάνο έδωσε το προβάδισμα στην ελληνική ομάδα στο 55΄, ο Ιγκμπούν στο 73΄ ισοφάρισε με πέναλτι, αλλά στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Κλωναρίδης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Γρήγορη απάντηση!
Μίντιλαντ - Παναθηναϊκός 1 -2
74' Γκολ 1-2 Με τη σέντρα ο Παναθηναϊκός βγάζει συνδυασμό από τα αριστερά με τον Κλωναρίδη να μπαίνει στην περιοχή και με έξοχο πλασέ να σημαδεύει την απέναντι γωνία. Σπουδαία αντίδραση του Τριφυλλιού και απίθανη ενέργεια του Κλωναρίδη που τόσο έχει λείψει φέτος από τους Πράσινους με τον τραυματισμό του στα πρώτα λεπτά της συμμετοχής του στο ματς με τη Σταντάρ Λιέγης.
73' Γκολ 1-1 Ο Ιγκμπούν σκοράρει παρότι ο Κοτσόλης πέφτει στη σωστή γωνία.
72' Πέναλτι για τη Μίντιλαντ. Ο Χασάν τσιμπάει τη μπάλα και ο Σίλντενφελντ τον ανατρέπει.

54' Γκολ 0-1 Απευθείας εκτέλεση φάουλ με σουτ μπανάνα του Νάνο!
Σηκώνουν τη φανέλα του Μάρκους Μπέργκ οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Την είχαν στον πάγκο και την πήραν για να αφιερώσουν το γκολ!

Μετά το γκολ του Παναθηναϊκού η Μίντιλαντ έχει χάσει σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει.

62' Μεγάλη ευκαιρία για τη Μίντιλαντ. Φάουλ του Λαούριντσεν κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι του Μπανγκάαρντ απίθανη ενέργεια του Μπούι που με γυριστή κεφαλιά σώζει πάνω στη γραμμή.

66' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Κλωναρίδης αντί Καρέλη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα