Europa League: Παναθηναϊκός - Μίντιλαντ 4 - 1 τελικό

Ο Παναθηναϊκός πήρε άνετη νίκη με 4-1 και πια κάνει σχέδια για τον όμιλο του Europa League.

89' Γκολ 4-1 Καρέ των γκολ από τον Μπεργκ που «φυσάει» τη μπάλα στα δίχτυα μετά από σέντρα του Νάνο και κόντρα στον Λαούριντσεν.

80' Κόκκινη κάρτα στον Τριανταφυλλόπουλο με δεύτερη κίτρινη.

Δεν «σκοτώνει» τη Μίντιλαντ ο Παναθηναϊκός. Ειδικά μετά την αποβολή του Σβιατσένκο έπεσε ο ρυθμός του Παναθηναϊκού.

67' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ατζαγκούν αντί Ντίνα.

58' Αποβολή για τον Σβιατσένκο με δεύτερη κίτρινη. Και αυτή την κάρτα την παίρνει ο Καρέλης!

Πιέζει για το 4-1 ο Παναθηναϊκός. 49' Δεν γίνονται αυτά! Ο Μπεργκ έφυγε εντελώς μόνος του απέναντι στον Χάουγκααρντ και πλάσαρε πάνω από το δοκάρι.

45' Γκολ 3-1 Σέντρα ακριβείας του Τριανταφυλλόπουλου στο δεύτερο δοκάρι με τη μία ο Μπεργκ με το αριστερό πετυχαίνει χατ τρικ! Αποθεώνεται ο Μάρκους Μπεργκ με το σύνθημα «είναι τρελός ο Σουηδός».

41' Πολύ καλή ανάπτυξη του Παναθηναϊκού με τον Πράνιτς να ανοίγει στον Νάνο από αριστερά και αυτός σεντράρει χαμηλά στο σημείο που έρχεται σαν τρέιλερ ο Μπεργκ αλλά το πλασέ του φεύγει μόλις πάνω από το δοκάρι.

35' Κίτρινη κάρτα ο Ντικό.

27' Αντεπίθεση με τον Μπεργκ να ανοιγει στον Καρέλη και αυτός από πλάγια δεξιά γυρίζει προς τον Πράνιτς, προλαβαίνει ο Σβιατσένκο.

24' Γκολ 2-1 Τρομερός συνδυασμός του Ντίνα με τον Καρέλη από αριστερά, σέντρα στο πρώτο δοκάρι και ο Μπεργκ τσιμπάει τη μπάλα στέλνοντάς τη στα δίχτυα.

20' Πέναλτι για τον Παναθηναϊκό.
Το κερδίζει ο Καρέλης από τον Σβιατσένκο.
21' Γκολ 1-1 Ο Μπεργκ εκτελεί εύστοχα.

13' Γκολ 0-1 Εκτέλεση φάουλ του Λαούριντσεν από πλάγια δεξιά και 40 μέτρα απόσταση, η μπάλα περνάει από όλους και καταλήγει στα δίχτυα. Τεράστια ευθύνη του Κοτσόλη.

6' Απίθανη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό σε γλίστρημα του Σβιοατσένκο, ο Καρέλης φεύγει τετ α τετ με τον Χαουγκάαρντ αλλά καθυστερεί και τον προλαβαίνει ο Σβιατσένκο!

3' Πρώτη απειλή για τον Παναθηναϊκό με τον Ιγκμπούν από αριστερά να αποφεύγει τον Τριανταφυλλόπουλο αλλά η σέντρα του προς τον Ρασμούσεν είναι δυνατή.

Έναρξη του αγώνα.

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τη Μίντιλαντ για τα πλέι οφ της προκριματικής φάσης του Europa League στο γήπεδο της Λεωφόρου.
Κρίσιμη αναμέτρηση για τον Παναθηναϊκό σε ό,τι αφορά όλη τη σεζόν. Και αυτό γιατί τα έσοδα από συμμετοχή σε ομίλους του Europa League έχουν προϋπολογιστεί.
Η 11άδα του Παναθηναϊκού: Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Μέντες, Νάνο, Λαγός, Ζέκα, Πράνιτς, Ντίνας, Καρέλης, Μπεργκ.
Προτίμησε Ντίνα αντί Ατζαγκούν ο Αναστασίου.
Στον πάγκο για τον Παναθηναϊκό θα καθίσουν οι Στιλ, Ρισβάνης, Χουχούμης, Μπούρμπος, Μπούι, Πέτριτς, Ατζαγκούν.

Η 11άδα της Μίντιλαντ: Χάουγκααρντ, Ντικό, Σβιατσένκο, Π. Γιάνσεν, Λαούριντσεν, Ουζοτσούκβου, Πόουλσεν, Ιγκμπούν, Σίστο, Χασάν, Ρασμούσεν.
Με ροζ παπούτσια Μπεργκ και Νάνο!
Περίπου 20 οπαδοί της Μίντιλαντ πήραν θέση στα... ορεινά της θύρας 4.
Περίπου 13.000 κόσμος στο γήπεδο.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα