Ολυµπιακό: Νέα ονόματα στη μεταγραφική λίστα

Αλλαγή πλεύσης στα µεταγραφικά, έπειτα από την αρνητική τροπή που πήραν οι υποθέσεις των Μπόγιαν Κρκιτς και Τζίµι Ντουρµάζ, έκαναν στον Ολυµπιακό. Ο στόχος για τους «ερυθρόλευκους» παρέµεινε, ωστόσο, ο ίδιος: να αποκτηθούν δύο παίκτες
(αριστερός εξτρέµ και φορ) πρώτης γραµµής που θα µπορούν να κάνουν τη διαφορά.
Στον Πειραιά είναι αποφασισµένοι να πυροδοτήσουν νέες «βόµβες», και γι' αυτό λοιπόν τον λόγο άρχισαν ήδη από χθες να ανοίγουν τα συρτάρια τους για να τσεκάρουν (ξανά) τις λίστες τους. Παράλληλα, γίνονται επαφές µε ατζέντηδες, όπως µε τον Μαριάνο Αγκιλάρ. Στο πελατολόγιο του Ισπανού, που ήρθε εσπευσµένα στο λιµάνι, βρίσκονται ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου, µεταξύ των οποίων είναι και οι Χοσέ Αντόνιο Ρέγες (Σεβίλλη) και Πέδρο Λεόν (Χετάφε), οι οποίοι είχαν προταθεί και παλαιότερα. Χθες, πάντως, ο εκπρόσωπος του Ντουρµάζ, Μαρτίν Νταλίν, επαναπροσέγγισε τους ιθύνοντες του πειραϊκού συλλόγου για να προχωρήσει η µεταγραφή, ωστόσο εκείνοι του ξεκαθάρισαν ότι αποσύρουν το ενδιαφέρον τους. Αλλωστε, ο Σουηδός µεσοεπιθετικός, παρότι αρχικά είχε αποδεχτεί την πρόταση των «ερυθρολεύκων», αρνήθηκε έπειτα να ανέβει στο αεροπλάνο, αξιώνοντας περισσότερα χρήµατα.
Στο τραπέζι δεν αποκλείεται πλέον να ξαναπέσει και το όνοµα του αριστερού χαφ της Γαλατάσαραϊ, Νορντίν Αµραµπάτ. Από κει και πέρα, προτάθηκε ο επιθετικός της Σαχτάρ, Φακούντο Φερέιρα.

«θέλω ολυμπιακό»

Ο Γέλε Βόσεν παράλληλα δήλωσε πως « θέλω να πάω στον Ολυµπιακό».Η Γκενκ παραχωρεί τον Βέλγο φορ με 7 εκατ. ευρώ.
Ανεξαρτήτως αυτού, στον Ολυµπιακό δεν βιάζονται, µια και θεωρούν πιο φρόνιµο να περιµένουν λίγο ακόµη για να ξεκαθαρίσει και το «τοπίο» µε τις αποχωρήσεις παικτών. Αλλωστε, όπως ανέφεραν χθες ισπανικά ΜΜΕ, ο Κώστας Μανωλάς βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της Βαλένθια για να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ζερεµί Ματιέ.
Στο µεταξύ, οι «ερυθρόλευκοι» ανυποµονούν για το φιλικό παιχνίδι µε τη Μίλαν, που θα διεξαχθεί τα ξηµερώµατα (03.00 N/S 1) στο Τορόντο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα