Μελισσανίδης: Το γήπεδο θα γίνει

Με αυτή τη φράση έκλεισε τη συνέντευξη Τύπου ο Δημήτρης Μελισσανίδης, θέλοντας να καθησυχάσει τον κόσμο της ΑΕΚ, που ανησυχεί για την καθυστέρηση ανοικοδόμησης του γηπέδου. Ο "Τίγρης" κατά την ομιλία του δάκρυσε, λύγισε, όταν αναφερόταν για τον κόσμο της Ένωσης και το τί πρεσβεύει μέσα από συγκεκριμένες ενέργειες που εξιστόρησε.

Στο καίριο ερώτημα για το αν η Περιφέρεια δεν δώσει τελικά τα 20 εκ. ευρώ απάντησε:

«Όλος ο προϋπολογισμός στηρίχθηκε από τα χρήματα που υποσχέθηκε η Περιφέρεια. Αν δε μας τα δώσει η κυρία Δούρου, που δε νομίζω γιατί έχουν εγκριθεί, είναι κωδικοποιημένα, είναι νομότυπα, τότε πάει να πει ότι δεν θέλει να γίνει το γήπεδο. Δεν μπαίνω σε πολιτικά παιχνίδια. Δε μας αφορά.»

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης εξέφρασε την αδικία που νιώθει από διάφορους παράγοντες και εξέφρασε την απορία του γιατί δεν θέλουν να γίνει «ένα έργο πνοής για τον δήμο της Ν. Φιλαδέλφειας»

«Εγώ θα αναφερθώ σε κάποια ζητήματα που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα. Που οφείλονται σε παρεξηγήσεις Για ένα έργο που είναι αθλητικό, πολιτισμικό, αναπτυξιακό, όλο αυτό το διάστημα έχουμε διαβάσει τοποθετήσεις από αναρμόδιο. Ο Μελισσανίδης σήμερα είναι αύριο δεν είναι. Η ΑΕΚ θα υπάρχει για πάντα. Για μια ακόμα φορά ΑΕΚ δεν νοείται χωρίς να αποκτήσει το δικό της γήπεδο. Εμείς ξεκινήσαμε πάνω σε τρεις άξονες.

Ο πρώτος ήταν η επιθυμία να επιστρέψει στην γενέτειρα της. Ο δεύτερος να έχουμε την συναίνεση όλου του πολιτικού κόσμου. Και ο τρίτος να έχουμε πλήρη διαφάνεια με την ίδρυση της «Δικέφαλος 1924» που είναι εταιρεία λαικής βάσης.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα