Αήττητη παραμένει η Εθνική κόντρα στους Πορτογάλους

 

Αήττητη παραμένει η Εθνική κόντρα στους Πορτογάλους παρά το πολύ μέτριο θέαμα στο ματς. Υπάρχουν ορισμένα θετικά στοιχεία όως η παρουσία του Μόρα, ο Φετφατζίδης που άλλαξε σε μεγάλο βαθμό την εικόνα της Εθνικής μπροστά, υπάρχουν και πολλά στοιχεία τα οποία χρίζουν διόρθωσης.

90 2' Η σέντρα από τον Ρικάρντο Κόστα γλείφει το οριζόντιο δοκάρι του ΚΑρνέζη και με αυτή τη φάση το ματς τελειώνει με 0-0
84': Ο Φετφατζίδης κάνει ωραία προσπάθεια και σουτ ο Μπέτο διώχνει δύσκολα. Πρώτη πραγματικά μεγάλη φάση για την Εθνική.

Στο 0-0 έμεινε η Εθνική ομάδα με την Πορτογαλία στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι, ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η Ελλάδα κατάφερε να κρατήσει την εστία της ανέπαφη, ωστόσο επιθετικά δεν προβλημάτισε σχεδόν καθόλου τους γηπεδούχους Πορτογάλους!

Πορτογαλία – Ελλάδα 0-0 (Mega)

Γκολ:
-

Κίτρινες κάρτες: -

Κόκκινες κάρτες: -

Πορτογαλία (Πάουλο Μπέντο): Εντουάρντο (46' Μπέτο), Κόστα, Άλβες, Περέιρα, Νάνι (83' Ράφα), Βελόσο, Αλμέιδα, Γουίλιαμ, Πόστιγκα (46' Αλμέιδα), Βαρέλα (70' Βιεϊρίνια), Έντερ (65' Αμορίμ).

Ελλάδας (Φερνάντο Σάντος): Καρνέζης, Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Τζιόλης (46' Καραγκούνης), Μανιάτης, Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης (63' Φετφατζίδης), Σαμαράς, Μήτρογλου (63' Γκέκας).

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα