Τιμωρήθηκε από την Euroleague o Γιαννακόπουλος

Με ποινή απαγόρευσης εισόδου μίας αγωνιστικής την οποία θα εκτίσει την σεζόν 2014-15 τιμωρήθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, για τη συμπεριφορά του στο 3ο και το 4ο παιχνίδι με την ΤΣΣKA. Πρόστιμο στην ΚΑΕ.

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ είχε καταφερθεί κατά της διαιτησίας μετά το τρίτο παιχνίδι με τη ρωσική ομάδα, δηλώσεις πάντως για τις οποίες έσπευσαν σε διευκρινήσεις οι «πράσινοι» μέσω επίσημης ανακοίνωσής τους. Αιχμές ωστόσο για τη διαιτησία άφησε και μετά το παιχνίδι της Τετάρτης, με αποτέλεσμα να έρθει και η τιμωρία από τη διοργανώτρια αρχή.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ευρωλίγκα τιμωρείται με ποινή μίας αγωνιστικής απαγόρευσης εισόδου στον πρώτο εντός έδρας αγώνα του Τριφυλλιού για τη σεζόν 2014-15 λόγω ασεβών σχολίων κατά των διαιτητών και στα δύο τελευταία παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ, αλλά και πρόστιμο 10 χιλ. ευρώ.

Επισημαίνεται δε πως οι δηλώσεις του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τον τρίτο αγώνα της σειράς ανακλήθηκαν μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα των «πρασίνων», ενώ στον σύλλογο επιβάλλεται πρόστιμο 11.501 ευρώ επειδή στο τρίτο παιχνίδι ακούστηκαν από τα μεγάφωνα σειρήνες, ενώ στο τέταρτο εισήλθαν οπαδοί της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο μετά τη λήξη του αγώνα.

Πηγη www.enikos.gr Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα