Είμαστε ο Παναθηναϊκός δεν φοβόμαστε κανέναν

«Είμαστε ο Παναθηναϊκός δεν φοβόμαστε κανέναν», τόνισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά την ισοφάριση της σειράς των πλέι οφ της Ευρωλίγκας με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ και εν όψει του πέμπτου ματς της Παρασκευής (25/4, 7 μ.μ.) στην Μόσχα!

«Εδώ είναι ΟΑΚΑ», ήταν το πρώτο σχόλιο του προέδρου των «πρασίνων» για τη νίκη της Τετάρτης. «Πάμε να τον κερδίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις», υπογράμμισε ο Γιαννακόπουλος για την πέμπτη και τελευταία αναμέτρηση της σειράς και δήλωσε, επίσης: «Δυστυχώς απαγορεύεται να μιλήσουμε για τη διαιτησία, αλλιώς θα είχα πάρα πολλά να πω. Όλος ο φίλαθλος κόσμος είδε και σήμερα τι έγινε».

«Εξυπακούεται», ήταν η απάντηση του προέδρου του Παναθηναϊκού σε ερώτηση εάν θα ακολουθήσει την αποστολή στην Μόσχα και σε άλλη ερώτηση εάν έχει να πει κάτι στους παίκτες σχολίασε: «Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω εγώ κάτι. Υπάρχει ο Φραγκίσκος Αλβέρτης που είναι 25 χρόνια στον Παναθηναϊκό και γνωρίζει τα πάντα για το τι χρειάζεται μια ομάδα, είμαι βέβαιος πως θα έχει την ψυχολογία των στα ύψη. Όπως σας είπα και πριν, πάμε να τους κερδίσουμε, πάμε στο Φάιναλ Φορ Πρέπει να πάμε στο Φάιναλ Φορ». «Είμαστε ο Παναθηναϊκός και δεν φοβόμαστε κανέναν», τόνισε ο Γιαννακόπουλος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα