Αθανασιάδης: Φανήκαμε πιο άντρες!

Την άποψή του ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ φάνηκαν πιο άντρες από αυτούς του Ολυμπιακού στον ημιτελικό της ντροπής στην Τούμπα εξέφρασε με δηλώσεις του ο Στέφανος Αθανασιάδης.

«Δεν έγινε κάτι φοβερό. Το ποδόσφαιρο είναι αντρικό άθλημα και παίζουν σε αυτό άντρες. Φανήκαμε πιο πολύ άντρες, το θέλαμε αυτό και γι’ αυτό ίσως φάνηκε αυτή η εικόνα», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο φορ του ΠΑΟΚ, ο οποίος διαμόρφωσε το 1-0 υπέρ του «δικεφάλου» του Βορρά, χαρίζοντας την πρόκριση στην ομάδα του.

Εν συνεχεία ο Κλάους εμφανίστηκε βέβαιος πως δεν θα διαταραχθούν οι σχέσεις με τους συμπαίκτες του στην Εθνική: «Δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Μέσα στο γήπεδο είμαστε 90 λεπτά αντίπαλοι, απέξω θα έχουμε τη σχέση που είχαμε και πριν».

Κληθείς να σχολιάσει τη σημασία της πρόκρισης του ΠΑΟΚ στον τελικό επισήμανε: «Πιστεύω πως με αυτή την πρόκριση δεν χάρηκε μόνο ο κόσμος του ΠΑΟΚ, αλλά όλη η Ελλάδα. Μακάρι στον τελικό να πάνε όλα καλά και να έρθει το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη», πρόσθεσε.

Καταλήγοντας ο Στέφανος Αθανασιάδης τόνισε ότι θα δει το παιχνίδι στις κερκίδες (σ.σ.: έχει συμπληρώσει κάρτες και θα χάσει τον τελικό) μαζί με τους φανατικούς της ομάδας: «Σίγουρα θα είμαι στο πέταλο», ενώ πρόσθεσε πως: «Είμαι στενοχωρημένος πολύ, γιατί είναι ο πρώτος τελικός αλλά θα τον χάσω. Μακάρι στη συνέχεια να έχουμε κι άλλους τελικούς και να μπορώ να είμαι στο γήπεδο».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα