Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ στον τελικό Κυπέλλου. Εικόνες ντροπής

Σε ματς που έφερε το ποδόσφαιρο χρόνια πίσω, ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου μετά από 11 χρόνια, αποκλείοντας τον Ολυμπιακό με το γκολ του Αθανασιάδη στο 47.

Σε ένα ματς που είχε επεισόδια πριν από την έναρξη, άργησε 75 λεπτά να αρχίσει επειδή έπεσαν καπνογόνα και υπήρχαν ψάρια στον πάγκο του Ολυμπιακού, είχε άγριους καβγάδες ανάμεσα στους παίκτες με αποβολές για Κατσουράνη, Μανιάτη (όπως και του Νάτχο αργότερα), συνεχείς διακοπές, αμέτρητες κάρτες, τρομερά νεύρα και ένταση... Και πολύ ξύλο στο τέλος με κόσμο στον αγωνιστικό χώρο και ξύλο με παίκτες και ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Το ντέρμπι στην Τούμπα βρήκε νικητή τον ΠΑΟΚ με 1-0 επί του Ολυμπιακού, αποτέλεσμα που στέλνει το «δικέφαλο» του Βορρά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα διεξαχθεί στις 26 Απριλίου (αντίπαλος του θα είναι ο Παναθηναϊκός).

Στη ρεβάνς του δεύτερου χρονικά ημιτελικού (στο πρώτο ματς οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει με 2-1) το γκολ που χάρισε την πρόκριση στους Θεσσαλονικείς πέτυχε στο 49΄ ο Αθανασιάδης.

Ο αγώνας ξεκίνησε με καθυστέρηση 73 λεπτών, λόγω της «έμπνευσης» κάποιων να τοποθετήσουν ψάρια στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας.

Στο 89΄ αποβλήθηκαν με κόκκινη κάρτα οι Μανιάτης, Κατσουράνης (ο άσος του ΠΑΟΚ είχε γίνει αλλαγή), με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να επιτίθεται στο συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα, ο οποίος νωρίτερα επιχείρησε να του ρίξει κουτουλιά προερχόμενος από τον πάγκο. Στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Νάτχο του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα