ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Επεισόδια,καπνογόνα και ψάρια

Όλα τα φώτα είναι στραμμένα στην Τούμπα και στον κρίσιμο επαναληπτικό ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι δύο ομάδες διασταυρώνουν τα ξίφη τους για να κατακτήσουν το δεύτερο εισιτήριο, που οδηγεί στον τελικό, όπου περιμένει ήδη ο Παναθηναϊκός, μετά τη νίκη με 3-0 επί του ΟΦΗ στην παράταση.

Υπενθυμίζεται ότι στο πρώτο παιχνίδι οι ερυθρόλευκοι είχαν επικρατήσει με 2-1, σκορ που πάντως είναι αρκετά… εύθραυστο.

Το παιχνίδι, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για τις 20.00, άρχισε με καθυστέρηση περίπου 75 λεπτών, καθώς οπαδοί των γηπεδούχων πέταξαν καπνογόνα και... ψάρια στον πάγκο των Πειραιωτών.

«Αυτό που ζούμε είναι ο απόλυτος εξευτελισμός του ελληνικού ποδοσφαίρου… Είναι ντροπή. Μας κάψανε τον πάγκο…», δήλωσε μετά το συγκεκριμένο συμβάν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης.

Ο διαιτητής του αγώνα τότε ζήτησε από τους παίκτες και των δύο ομάδων να επιστρέψουν στα αποδυτήρια και οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων όντως αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο.

Εν συνεχεία ο ρέφερι του ματς ξεκαθάρισε ότι για να αρχίσει το παιχνίδι θα πρέπει να γίνει αλλαγή στους πάγκους, με τους υπεύθυνους από την πλευρά τους να υποστηρίζουν ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί.

Πάντως μετά από διαβουλεύσεις στο κέντρο του γηπέδου και προσωπικές εγγυήσεις του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τους Βρύζα (από την πλευρά του ΠΑΟΚ), Βρέντζο, Θεοδωρίδη (από τον Ολυμπιακό) ο Μάνταλος πείστηκε να ξεκινήσει το ματς.

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι ο ρέφερι του ματς επεσήμανε πως σε περίπτωση που υπάρξει το παραμικρό τότε θα διακόψει οριστικά η αναμέτρηση.

Εν τέλει η σέντρα του αγώνα έγινε στις 21.16, με τον Μάνταλο να σφυρίζει για πρώτη φορά στον επεισοδιακό τελικό, όπου κάποιοι κατάφεραν να περάσει το αγωνιστικό κομμάτι σε δεύτερη μοίρα.

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-0 (OTE SPORT 1)

Γκολ:

Κίτρινες: Κάμπελ (Oλυμπιακός)

Κόκκινες:

Δοκάρια:

ΠΑΟΚ (Γεωργιάδης): Γλύκος, Σκόνδρας, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Κάτσε, Νάτχο, Σαλπιγγίδης Αθανασιάδης, Στοχ

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Μέγιερι, Μαρκάνο, Σαλίνο, Μανωλάς, Μπονγκ, Ντινγκά, Ντομίγκες, Κάμπελ, Μανιάτης, Φουστέρ, Βαλντές


«Πλημμυρισμένος» από ψάρια ο πάγκος του Ολυμπιακού


«Πλημμυρισμένος» από ψάρια ο πάγκος του Ολυμπιακού

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης
Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης
Διαβουλεύσεις στο κέντρο του γηπέδου
Διαβουλεύσεις στο κέντρο του γηπέδου
Ο πάγκος του Ολυμπιακού
Ο πάγκος του Ολυμπιακού

Τα καπνογόνα έκαναν τη νύχτα-μέρα στην Τούμπα
Τα καπνογόνα έκαναν τη νύχτα-μέρα στην Τούμπα

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα