Πένθος για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Στο Μάλμε της Σουηδίας για να συνοδεύσει τον αδερφό του στην τελευταία του «κατοικία» βρέθηκε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν εδώ και μερικές μέρες περνά δύσκολες στιγμές, καθώς αδερφός του άφησε την τελευταία του πνοή μετά από χρόνια ασθένεια κι όπως είναι φυσικό όλη η οικογένεια περνάει δύσκολες στιγμές.

Η νεκρώσιμος ακολουθία έγινε στην πόλη στην οποία γεννήθηκε ο «Ίμπρα», ο οποίος είχε μαζί του και την οικογένειά του (γυναίκα και παιδιά). Ο αδελφός του ήταν μέλος της βοσνιακής ισλαμικής κοινότητας της συγκεκριμένης πόλης.

Ο διεθνής άσος ήταν εμφανώς συντετριμμένος και καταπονημένος...

Να θυμίσουμε ότι μετά το παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με την Τσέλσι για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Σουηδός άσος ταξίδεψε άμεσα για την πατρίδα του, καθώς ενημερώθηκε για την τραγική είδηση του θανάτου του αδερφού του, προκειμένου να βρεθεί δίπλα στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Η πρωταθλήτρια Γαλλίας ήθελε να κρατήσει κρυφό το δυσάρεστο γεγονός, ενημερώνοντας πως ο παίκτης είναι στη Σουηδία για να επουλώσει το τραυματισμένο του πόδι, αλλά αποκαλύφθηκε ο πραγματικός λόγος του ταξιδιού του Ιμπραΐμοβιτς!

Ο διεθνής αστέρας γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μάλμε από γονείς που κατάγονται από την Βοσνία. Στην ομώνυμη ομάδα έκανε και τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα πριν τον κάνει δικό του ο Άγιαξ.

Δείτε τις φωτογραφίες.

ΠΗΓΗ: pamesports

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα