Ερυθρόλευκος ο Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ

Ο Ολυμπιακός απέκτησε για τα επόμενα 3,5 χρόνια τα δικαιώματα του Αμπντί Ιμπραίμ, του 23χρονου πολιτογραφημένου Νορβηγού χαφ που πρότεινε στους ερυθρόλευκους ο Ντμίτρι Σέλουκ, γνωστός στο λιμάνι από την προ ετών συνεργασία του με τον Γιάγια Τουρέ.

Ο Ιμπραίμ που αγωνίζεται στον άξονα και έχει φορέσει τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, ενώ φέτος πήρε το πρωτάθλημα στη Νορβηγία με την Στρόμγκσοντσετ, θα παίξει - όπως είναι γνωστό - για το επόμενο εξάμηνο στον Εργοτέλη και το καλοκαίρι θα ενταχθεί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού διεκδικώντας θέση στο ρόστερ.

Για τις ικανότητές του έχουν εκφραστεί με κολακευτικά λόγια πολλοί προπονητές στην Αγγλία, με τον Ολυμπιακό να θεωρεί ότι έχει κάνει μία εξαιρετική επένδυση για τα επόμενα χρόνια.

Για τον Ιμπραίμ ενδιαφέρθηκαν το τελευταίο διάστημα αρκετοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι, αλλά ο Σέλουκ ήθελε να πάει τον παίκτη στον Ολυμπιακό και απέρριψε όλες τις άλλες προτάσεις.

Για τη μεταγραφή του Ιμπραίμ στον Ολυμπιακό έχει σήμερα αναφορές και ο βρετανικός Τύπος. Η Daily Star αποκαλύπτει ότι ο Νορβηγός θα εισπράττει περίπου 240 χιλ ευρώ ετησίως, ενώ ο Ολυμπιακός θα πληρώσει ένα ποσό 360 χιλ ευρώ στη Σίτι για τα «τροφεία» του ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για την καριέρα του

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα