To συγκινητικό γράμμα από τον αντίπαλο του Σουμάχερ

Ο Μίκα Χάκινεν, μεγάλος αντίπαλος του Σουμάχερ στις πίστες της Formula 1, εξέφρασε τη συμπαράσταση του, στέλνοντας ένα γράμμα στη σύζυγο του Γερμανού πιλότου, που είναι για 7η μέρα σε κώμα.

Ο ίδιος δήλωσε: «Σοκαρίστηκα όταν άκουσα για τον Σουμάχερ έγραψα ένα γράμμα στη σύζυγό του καθώς ήθελα η οικογένεια του να ξέρει πόσο πολύ αισθάνομαι αυτό που περνούν τώρα. Όμως ο Σούμι θα τα καταφέρει γιατί είναι μαχητής και ποτέ δεν εγκαταλείπει».

Ο Φινλαδός πιλότος είχε βρεθεί σε ανάλογη θέση το 1995 όταν είχε πέσει σε κώμα για δέκα ημέρες μετά το ατύχημα που είχε στο γκραν πρι της Αυστραλίας.

«Είναι το χειρότερο πράγμα που μπορείς να πάθεις. Καταλαβαίνεις πόσο εύθραυστη είναι η ζωή σου. Το πιο σημαντικό πράγμα σε αυτή την περίπτωση να κρατάς το χέρι του άλλου και να εμπιστεύεσαι τα λόγια των γιατρών. Κάθεσαι και ελπίζεις ότι όλα θα πάνε καλά, αλλά δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει το πρωί. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα και αυτό είναι φρικτό» πρόσθεσε ο ίδιος.

Το γράμμα του Χάκινεν στην οικογένεια του Σουμάχερ:

«Αγαπητέ Μίκαελ, είσαι ένας άνθρωπος που ξέρεις να φέρεις σε πέρας όποιες προκλήσεις σου παρουσιάζονται. Το ατύχημα σου δεν είναι τίποτα παραπάνω από μία πρόκληση. Πρέπει να παλέψεις σκληρά.
Όπως ξέρεις και εγώ είχα έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό στο παρελθόν. Αλλά επέζησα.
Με τη βοήθεια της οικογένειας μου, των φίλων μου και των γιατρών.  Είμαι σίγουρος θα έχεις τη βοήθεια των γιατρών.

Σε αυτόν τον αγώνα δεν χρειάζεται να κάνεις τον καλύτερο χρόνο. Πάρε όσο χρόνο σου χρειάζεται, κάνε μου αυτή τη χάρη».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα