Νίκη της ΑΕΚ στον "πόλεμο" του Αιγάλεω

Σε ένα ματς που στιγματίστηκε από σοβαρά επεισόδια η ΑΕΚ επιβλήθηκε με 2-1 του Αιγάλεω, αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0 στο πρώτο ημίχρονο.

Στο χρονικό διάστημα που πρόλαβε να παιχτεί ποδόσφαιρο στο Αιγάλεω, η ΑΕΚ παρά τις αντιξοότητες και κλίμα «πολέμου» έφτασε στη νίκη με σκορ 2-1, με τέρματα του Πλατέλλα στο 57' (πέναλτι) και του Μπρέσεβιτς 89'. Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με γκολ του Δουκάκη στο 37'.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι που κέρδισε η ΑΕΚ στο 49' με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση, η οποία τερματίστηκε 8 λεπτά αργότερα. Στη διάρκεια του αγώνα το σκληρό παιχνίδι από πλευράς γηπεδούχων εκνεύρισε τους κιτρινόμαυρους και δεν ήταν λίγες οι φορές που έγιναν αψιμαχίες με τους Κορδέρο, Γεωργέα και Ρόβα να δέχονται χτυπήματα από αντιπάλους τους εκτός φάσης.

Μετά το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ (λίγο πριν τη συμπλήρωση 90 λεπτών), μερίδα οπαδών της μπήκε στο γήπεδο για να πανηγυρίσει με τους παίκτες του Δέλλα. Το γεγονός αυτό στάθηκε αφορμή για τους οπαδούς των γηπεδούχων να εισβάλλουν στον αγωνιστικό χώρο και να καταδιώξουν αυτούς της Ένωσης. Το παιχνίδι διεκόπη εκ νέου με τη διαιτητική τριάδα να πηγαίνει στα αποδυτήρια. Μετά από διαβουλεύσεις το παιχνίδι συνεχίστηκε για λίγα δευτερόλεπτα και ολοκληρώθηκε κανονικά, για να ξεκινήσει αμέσως μετά, νέος κύκλος επεισοδίων.

περισσότερα στο Pamesports.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα