Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 4-0 της Καλλονής

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 4-0 της Καλλονής στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Τα τέρματα των πρωταθλητών Ελλάδας πέτυχαν οι Σαβιόλα (13), Ντομίνγκεζ (54), Μανωλάς (65) και Μασάντο (75).

Ο Ολυμπιακός δεν ξέχασε τον περσινό καλό εαυτό του και έκανε ποδαρικό με 4άρα. Θύμα του αυτή τη φορά την Καλλονή.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν χαλάρωσαν στις διακοπές των Χριστουγέννων και η επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση τους βρήκε το ίδιο δραστήριους, όπως "έκλεισαν" και το 2013.

Οι παίκτες του Μίτσελ δεν συνάντησαν ιδιαίτερες δυσκολίες απέναντι στην ακίνδυνη Καλλονή και με συνοπτικές διαδικασίες "καθάρισαν" το ματς. Το 1-0 έγινε μόλις στο 13' στην πρώτη οργανωμένη επίσκεψη των ερυθρόλευκων στα καρέ του Σιδεράκη, με τον Σαβιόλα να παίρνει την ασίστ από τον Ντομίνγκες και να σκοράρει με κοντινό πλασέ.

Ο Ολυμπιακός αφού δημιούργησε στο "ρελαντί "ακόμη 3 αξιόλογες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, ανέβασε ξανά στροφές με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 54' ο Ντομίνγκες από δημιουργός έγινε σκόρερ κάνοντας με κοντινό πλασέ το 2-0.

Το 3-0 για τους Πειραιώτες έκανε ο Κώστας Μανωλός με κοντινή προβολή μετά από εκτέλεση κόρνερ στο 65', ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μασάντο στο 75' με σουτ μέσα από την περιοχή, λίγα δευτερόλεπτα αφού είχε περάσει στο παιχνίδι.

Κάπου εκεί ο ρυθμός των γηπεδούχων έπεσε και το 4-0 διατηρήθηκε μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Παπαπέτρου. Ο Ολυμπιακός διεύρυνε με αυτό τον τρόπο το αήττητο σερί του, ενώ η Καλλονή παρέμεινε δίχως νίκη για 6ο συνεχόμενο παιχνίδι.

Ο Μίτσελ μετά το τέλος του αγώνα, δήλωσε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού: "Είμαι ικανοποιημένος. Οι παίκτες μου στάθηκαν πολύ καλά στο παιχνίδι".

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Μπονγκ, Σάμαρης (66' Εντινγκά), Μανιάτης (72' Μασάντο), Κάμπελ, Φουστέρ (55' Βάις), Ντομίνγκες, Σαβιόλα.

ΑΕ Καλλονής (Γιάννης Μαντζουράκης): Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Λεάντρο, Αναστασιάδης, Ποντάνι, Μαρσέλο, Γιουκαρής (78' Ντάμπος), Μανούσος (69' Βαλιός), Ντος Σάντος, Λεοζίνιο, Καζάκης (20' Γκναμπούγιου).

Στατιστικά Αγώνα

4 Goal 0
4 Ασίστ 0
14 Τελικές Προσπάθειες 5
8 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 2
6 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 3
0 Κεφαλιές 0
2 Αποκρούσεις 4
5 Επεμβάσεις 11
14 Κλεψίματα 16
16 Φάουλ 16
4 Οφσάιντ 0
4 Κόρνερ 1
49 Λάθη 54
13/22 Γεμίσματα 5/8

Το LIVE του αγώνα:

Πατήστε εδώ για να δείτε τα γκολ

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα