Με δύο γκολ του Μήτρογλου η Εθνική κέρδισε την Αυστρία

Με δύο γκολ του Κώστα Μήτρογλου η Εθνική επικράτησε 2-0 της Αυστρίας στο Σάλτσμπουργκ σε φιλικό παιχνίδι. Ο φορ του Ολυμπιακού σκόραρε στο 39ο και το 67ο λεπτό, ενώ η Ελλάδα είχε δύο δοκάρια.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και ανέλαβαν τον έλεγχο. Στο 18’ ο Αλάμπα «κεραυνοβόλησε» με φάουλ τον Καρνέζη, ο οποίος βρήκε τη μπάλα τόσο, όσο χρειαζόταν για να τη στείλει στο δοκάρι.

Η Ελλάδα με αντεπιθέσεις περίμενε την Αυστρία και εκμεταλλεύτηκε τον Μήτρογλου στο 39’. Ο Έλληνας φορ, μετά την φοβερή μπαλιά του Κατσουράνη, κέρδισε κατά κράτος τον Πόγκαντετς και πλάσαρε ψύχραιμα τον Αλμερ για να ανοίξει το σκορ.

Στο 69’ ο στράικερ του Ολυμπιακού με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 0-2 και «καθάρισε» τη νίκη, ενώ στο 73΄, ο Αλέξανδρος Τζιόλης έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Άλμερ χάνοντας την ευκαιρία να πετύχει ένα εκπληκτικό γκολ. Ακριβώς το ίδιο έκανε και ο Χολέμπας με σουτ έξω από την περιοχή στο 86΄ για την εθνική μας, που πραγματοποίησε εξαιρετικό παιχνίδι.

Αυστρία – Ελλάδα 0-2 (OteSport1)

Γκολ: 39', 67' Μήτρογλου

0-1 39' Μήτρογλου

0-2 67' Μήτρογλου
Κίτρινες κάρτες: Μήτρογλου

Κόκκινες κάρτες: -

Αυστρία (Μαρσέλ Κόλερ): Άλμερ, Γκάρικς, Ντράγκοβιτς, Πόγκατετς (46΄ Λάιγκεμπ), Φουκς (74΄ Ζούτνερ), Βάιμαν, Μπαουμγκάρτλινγκερ (46΄ Ίβανσιτς), Γιουνούζοβιτς, Αλάμπα (74΄ Χόζινερ), Αρναούτοβιτς (65΄ Γιάνσερ), Χάρνικ (46΄ Πρεντλ).

Ελλάδα(Φερνάντο Σάντος): Καρνέζης, Σιόβας (63΄ Μανωλάς), Παπασταθόπουλος, Τοροσίδης (77΄ Βύντρα), Χολέμπας, Κατσουράνης (63΄ Τζιόλης), Ταχτσίδης, Κονέ (85΄ Φορτούνης), Χριστοδουλόπουλος (85΄ Σπυρόπουλος), Μανιάτης (62΄ Νίνης), Μήτρογλου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα