Από οξεία λευχαιμία πέθανε ο κωπηλάτης Στρατής Αλεξίδης

Ο πρώην αθλητής του ΝΑΣ Αιόλου Παμφίλων Μυτιλήνης, του ομίλου Ερετών και της εθνικής, Στρατής Αλεξίδης έφυγε από τη ζωή όπως πληροφορήθηκε σήμερα η κωπηλατική ομοσπονδία.

Ο πρώην κωπηλάτης, σε ηλικία μόλις 26 ετών, πέθανε στη γενέτειρα της μητέρας του, Νορβηγία, από οξεία λευχαιμία. Είχε κατακτήσει αρκετά τρόπαια, αλλά από το 2009 είχε σταματήσει την ενασχόλησή του με την κωπηλασία ως αθλητής και είχε αρχίσει να ασχολείται κατά καιρούς με την προπονητική.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΚΟΦΝΣ αναφέρει: «Η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία εκφράζει την βαθιά της θλίψη για τον ξαφνικό και τόσο άδικο χαμό του αθλητή της κωπηλασίας Στρατή Αλεξίδη σε ηλικία μόλις 26 ετών.

Ο Στρατής Αλεξίδης, αθλητής του ΝΑΣ Αίολου Παμφίλων Μυτιλήνης απ΄όπου και η καταγωγή του καθώς και του Ομίλου Ερετών, είχε αγωνιστεί με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας και είχε διακριθεί στους διεθνείς στίβους την περίοδο 2003-2006. Στο ενεργητικό του είχε πολλές πανελλήνιες νίκες με τους συλλόγους που αγωνίστηκε.

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΟΦΝΣ και όλη η κωπηλατική οικογένεια απευθύνουν τα θερμά συλλυπητήρια τους προς την οικογένεια του άτυχου αθλητή και τους οικείους του. Καλό ταξίδι Στρατή!»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα