Χειροτέρεψε η κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Κιλιγκαρίδη

Ο πρωταθλητής του κανόε καγιάκ, Ανδρέας Κιλιγκαρίδης, εξακολουθεί να είναι σε κώμα εδώ και μια εβδομάδα σε νοσοκομείο του Μπιντγκός στην Πολωνία και δυστυχώς η κατάσταση της υγείας του έχει χειροτερέψει.

Η οξεία λευχαιμία, από την οποία διαπιστώθηκε ότι πάσχει, έχει καταβάλλει τον οργανισμό του αθλητή. Η αιματολογική του κατάσταση δεν είναι καλή κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργούνται αιματώματα στον εγκέφαλο.

Το υγρό που υπάρχει στο κεφάλι δεν έχει απορροφηθεί από τον οργανισμό και οι γιατροί δεν επιχειρούν να του το αφαιρέσουν, με το φόβο μη δημιουργηθούν επιπλοκές, οπότε και εγκατέλειψαν τις σκέψεις να τον εγχειρήσουν.

Η θετική αντίδραση του οργανισμού του Ανδρέα Κιλιγκαρίδη σε φαρμακευτική αγωγή, έδωσε προς στιγμή μια ελπίδα, αλλά πλέον έντονος είναι ο φόβος ότι θα έχει προκληθεί σοβαρή ζημιά στον εγκέφαλο.

Πριν από λίγο, ο πρόεδρος της Ομσοπονδίας, κανό καγιάκ, Αντώνης Νικολόπουλος, δήλωσε: «Δεν είναι ευχάριστα τα νέα. Είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι οστικό».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα