Ολυμπιακός - Πανθρακικός LIVE: 6 -2!!!

Εληξε το παιχνιδι ο Ολυμπιακος με το ξεσπασμα στις αρχες του β μερους πηρε την ευρεια νικη με 6-2

Με χορταστικό σκορ 6-2 ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε του Πανθρακικού στο γήπεδο "Γ.Καραϊσκάκης" στο πρώτο παιχνίδι για την ημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδας.

Εξαιρετικό και ενδιαφερον ματς στο πρωτο ημίωρο. Το σκορ άνοιξε για τον Ολυμπιακό ο Φουστέρ στο 4ο λεπτό. Ο Φουστέρ έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στο πόδι του Στάθη και ξεγέλασε τον Κουτσόπουλο. 1-0 ο Ολυμπιακός, το γκολ πιστώνεται στον Ισπανό. Στο 6ο λεπτό οι "ερυθρόλευκοι" διπλασίασαν τα τέρματά τους. Σέντρα ο Λουσέρο, μόνος του ο Τζάνης κάνει την κεφαλιά άουτ!

Ο Πανθρακικός μείωσε στο 19. Καταπληκτική ενέργεια του Τζάνη που απέφυγε δύο φορές τον Σιόβα και «εκτέλεσε» τον Κάρολ. Στο 32ο λπετό οι θρακιώτες έφεραν το παιχνίδι στα ίσα. Καταπληκτικό γκολ από σουτ του Λουσέρο στην αριστερή γωνία του Κάρολ μετά από συνδυασμό Μίνγκα και Τζάνη. Σοκ για τον Ολυμπιακό που ισοφαρίζεται σε 2-2!

Στο 48 ο Ολυμπιακός ξαναπαίρνει το προβάδισμα με τον Κώστα Μήτρογλου που με κοντινή κεφαλιά εκμεταλλεύτηκε την έξοχη προσπάθεια του Ιμπαγάσα που σέντραρε έτοιμο γκολ. Είχε προηγηθεί συνδυασμός Μασάντο-Φουστέρ- Ιμπαγάσα με τον Αργεντίνο να δίνει ρεσιτάλ. Στο 51' ο Φετβατζίδης με τρομερό γκολ διευρύνει τη διαφορά για τον Ολυμπιακό.

Διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Ολυμπιακού δίνουν τα δυο γκολ των Μήτρογλου και Φουστέρ στο 53' και 55 με τον ο δείκτη του σκορ ανεβαίνει στο 6-2.

Δείτε το live του αγώνα στο pamesports.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα