Λύγισε την Χίμκι ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ήταν ... καυτός στην Μόσχα! Επέστρεψε από το -13 (50-37 στο 22') και πήρε νίκη... χρυσάφι επί της Χίμκι (87-82) με πρωταγωνιστές τον «ηρωικό» Χάινς και τους Λο, Σλούκα, που σταμάτησαν την δημιουργία του Πλάνινιτς στα τελευταία 18', ενώ ο Θεσσαλονικιός γκαρντ πέτυχε και 2 μεγάλα τρίποντα στην ανατροπή των πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι» με την δεύτερη εκτός έδρας νίκη τους στο «Τοπ 16» της Ευρωλίγκας... ρέφεραν την γκέλα της Σιένα και την μοναδική εντός έδρας ήττα τους και... έσπασαν το αήττητο της έδρας της ρωσικής ομάδας.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας όταν αποφάσισαν να παίξουν άμυνα, μετά το -13... έπνιξαν την Χίμκι και με τον Χάινς να τελειώνει τις φάσεις από την δημιουργία του Σπανούλη και τους «Κιλ Μπιλ», Σλούκα να πετυχαίνουν μεγάλα σουτ πήρε το πολύτιμο «διπλό». Η ομάδα του Πειραιά, που είχε 0/9 τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο, είχε 7/13 στο δεύτερο! Αυτή την φορά το πρόβλημα το χρονόμετρο λειτούργησε υπέρ των «ερυθρολεύκων» και όχι όπως στο ματς με αντίπαλο την Σιένα, που εξελίχθηκε εναντίον τους. Το πρόβλημα παρουσιάστηκε όταν η Χίμκι ξέφυγε με 13 πόντους και η διακοπή βοήθησε τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα να ανασυνταχθούν.

Διαβάστε περισσότερα στο Pamesports.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα