Βαριά ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Λάτσιο

Δύσκολη η βραδιά για τον Παναθηναϊκό που έχασε με 3- 0  από την Λάτσιο.Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 3-0 από την Λάτσιο πραγματοποιώντας μια πολύ κακή εμφάνιση και πληρώνοντας τα λάθη του προπονητή του αλλά και των παικτών του και παρέμεινε στην τελευταία θέση του ομίλου.

Βαριά ήττα με 3-0 σκορ από τη Λάτσιο υπέστη την Πέμπτη στο «Ολίμπικο» της Ρώμης ο Παναθηναϊκός, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League...

Γκολ με κεφαλιά από τον Φλόκαριστο 59! Το τρίτο γκολ για τη Λάτσιο από λάθη της άμυνας του Παναθηναϊκού,
Η Λάτσιο κέρδισε το φάουλ από τα αριστερά. Ο Σάρατε ανέλαβε την εκτέλεση του στο ύψος του πέναλτι με τον Φλόκαρι να πηδάει ψηλότερα από όλους και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Καρνέζη.

Γκολ για την Λάτσιο με σουτ από τον Κότζακ  στο 23ο λεπτό. Ο Κότζακ βρέθηκε μέσα στην περιοχή του Παναθηναϊκού γύρισε ανενόχλητος και έπιασε ένα ψηλοκρεμαστό σουτ με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και να καταλήγει στα δίχτυα του Ορέστη Καρνέζη.

Το δεύτερο γκολ πάλι από τον Κότζακ στο 40ο λεπτό. Γκολ για την Λάτσιο με σουτ από τον Κότζακ Ο Χουχούμης έγινε κάτοχος της μπάλας στα αριστερά, κλείστηκε και έκανε μια παράλληλη μπαλιά, δείγμα της απειρίας του προς τον Βύντρα με τον Κότζακ να μπαίνει στη φάση και με ωραίο τελείωμα να κάνει το 2-0 για την Λάτσιο.

Λάτσιο-Παναθηναϊκός 3-0

Γκολ: 22', 40' Κόζακ, 58' Φλόκαρι

Κίτρινες: Χριστοδουλόπουλος, Bιτόλο, Βελάσκες

Κόκκινες:

Λάτσιο (Πέτκοβιτς): Μαρτσέτι, Σιανί, Σκαλόνι, Ραντού, Γκονζάλες (67' Eρνάνες), Ονάζι, Λεντέσμα, Ζάρατε, Κοζακ (76' Κλόζε), Φλόκαρι, Τσάνα.

Παναθηναϊκός (Φερέιρα): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Βύντρα, Βελάσκες, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Ζέκα, Χουχούμης (60' Μαυρίας), Χριστοδουλόπουλος, Κουίνσι, Τοτσέ (22' Πετρόπουλος)

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα