Ισόπαλος με 3 - 3 ήρθε ο Ολυμπιακός με την Μάλαγα

Ισόπαλος με 3 - 3 ήρθε ο Ολυμπιακός με την Μάλαγα, στο πρώτο του παιχνίδι για φέτος ενώπιον οπαδών.

Ο αγώνας απέναντι στη γρήγορη και ποιοτική Μάλαγα ήταν θεαματικός και "χορταστικός" ως προς την παραγωγικότητα. Οι πρωταθλητές είχαν μέτριο πρώτο ημίχρονο και πολύ καλό δεύτερο, αλλά αμυντικά εμφάνισαν και πάλι μεγάλα κενά. Οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 3’, όταν ο Παπάζογλου στην προσπάθειά του να απομακρύνει έστειλε την μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα του Μέγερι. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους, πίεσαν ψηλά και έχασαν δύο καλές ευκαιρίες με τους Μήτρογλου και Σιόβα, οι κεφαλιές των οποίων πέρασαν ελάχιστα άουτ.

Οι Ισπανοί άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης, ​όταν ο Παπάζογλου στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα του Μέγερι.

Η ισοφάριση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 56' με σουτ στην κίνηση του Μήτρογλου μετά από ωραία πάσα του Λυκογιάννη, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 67΄ με προβολή έκανε το 2 - 1.

Στο 78ο λεπτό ο Μανωλάς σημείωσε το 3 - 1, όμως, η Μάλαγα ισοφάρισε με γκολ των Ελισέου στο 81' και Φερνάντες στις καθυστερήσεις.

Πριν την έναρξη του αγώνα ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, παρέδωσε τιμητική πλακέτα την κόρη του Αλκέτα Παναγούλια, στην μνήμη του οποίου ήταν αφιερωμένο το σημερινό φιλικό, ενώ και μέρος των εσόδων θα δοθούν σε φιλανθρωπικό ίδρυμα που θα υποδείξει η οικογένεια του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού.

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγιερι, Τοροσίδης (63' Μανωλάς), Χολέμπας, Σιόβας, Παπάζογλου (74' Μοντέστο), Φέισα (90' Καραγκούνης), Φετφατζίδης (46' Λυκογιάννης), Τάτος (46' Τζεμπούρ), Μήτρογλου (80' Πάντελιτς), Αμπντούν (80' Βλαχοδήμος), Μανιάτης (64' Ιμπαγάσα)

ΜΑΛΑΓΑ: Καμενί, Γουέλιγκντον, Ντεμικέλις (46' Γκόμες), Καμάτσο, Τουλαλάν, Χουάνμι (63' Φερνάντες), Ντούντα (63' Ντούντα), Ελισέου, Ίσκο, Σάντσεθ, Μπουονανότε (85' Μοντρεάλ)

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα