ΠΑΝΑΚΟΤΑ, ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣ

ΠΑΝΑΚΟΤΑ, ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΛΥΚΑ ΔΙΑΙΤΗΣ

ΥΛΙΚΑ 

150γρ. γάλα 0% λιπαρά
20γρ. φρουκτόζη
10γρ. φύλλα ζελατίνας
1 δόση βανίλια σκόνη
5γρ. λικέρ Cointreau
100γρ. φυτική κρέμα γάλακτος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τοποθετούμε τα φύλλα ζελατίνας σε κρύο νερό μέχρι να μαλακώσουν. Βράζουμε το γάλα με τη φρουκτόζη. Μόλις βράσει, αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά. Έχουμε στραγγίξει τα φύλλα ζελατίνας τα οποία τα προσθέτουμε μέσα στο γάλα. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τη βανίλια, το λικέρ και την κρέμα γάλακτος. Ομογενοποιούμε, γεμίζουμε φορμάκια της αρεσκείας μας των 60γρ. και τα βάζουμε στο ψυγείο να παγώσουν για περίπου 3 ώρες.
Για ντεκόρ μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε διάφορες σάλτσες όπως φράουλας, καραμέλας, σοκολάτας και φρέσκων φρούτων.

Καλή επιτυχία

 

 << ... Περισσότερες Συνταγές... >>

 



 

chef

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Γλυκά

Διαβάστε ακόμα