Κάτια Δανδουλάκη: Έπασχε από κατάθλιψη λόγω υπερκόπωσης

Η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε στην εκπομπή «Joy» για την κατάθλιψη που έπαθε πρόσφατα, αλλά και για το γάμο της, αποκαλύπτοντας «άγνωστες» πτυχές της ζωής της.

Η ηθοποιός έκανε γυρίσματα στην Κύπρο για την σειρά «Βαλς με δώδεκα θεούς» και είχε κάποια συμπτώματα που την οδήγησαν στο νοσοκομείο. Η διάγνωση ήταν ότι έπασχε από κατάθλιψη λόγω υπερκόπωσης. «Για πρώτη φορά στη ζωή μου έπαθα ένα είδος κατάθλιψης. Πρέπει να μην το κρύβουμε και να το λέμε γιατί το βλέπουμε και το ακούμε να συμβαίνει κάθε μέρα. Ήθελα πλήρη απομόνωση», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.  Ακόμα δήλωσε ότι πάθαινε κρίσεις πανικού και μάλιστα τρόμαζε όταν έβλεπε να πηγαίνει ο κόσμος στο θέατρο, πάθαινε κλειστοφοβία.»Ήθελα να ανοίξω τους τοίχους και να φύγω» είπε.

Η Κάτια Δανδουλάκη συμπλήρωσε ότι εκτός από την πίεση της δουλειάς, συνέβαλε για την κατάστασή της και μία τεράστια λύπη που κουβαλάει 7 χρόνια τώρα.

Τότε, ήταν που έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της. Η Κάτια Δανδουλάκη, θυμήθηκε στιγμές από την κοινή ζωή τους, η οποία μέτρησε πάνω από 30 χρόνια.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για την ημέρα του γάμου τους. Αμέσως μετά «εγώ πήγα στο γύρισμα στη «Λάμψη» και ο Μάριος πήγε να γράψει το άρθρο του».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα